Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 LPDDR 5 Bellek İle Hızınızı Arşa Çıkaracak

Xiaomi Mi 11 ile ilgili haberler tüm hızıyla gelmeye devam ediyor. Şimdi de Mi 11 modelinde kullanılacak bellek yapılandırması ortaya çıktı.

Xiaomi Mi 11 serisinin tanıtım tarihinin açıklanmasıyla birlikte, ortaya çıkan sızıntılarda sıklığını bir hayli arttırmaya başladı. Cihazların lansman tarihinin yaklaşmasıyla, Xiaomi’de artık daha fazla teaser ve bilgiler vermeye başladı. Bildiğiniz üzere Snapdragon 888‘i kullanacak olan ilk grup Mi 11  ve Mi 11 Pro modelleri olacak. Çinli üretici bu telefonları, 28 Aralık tarihinde tanıtacak ve 29 Aralık’ta da satışa çıkarmaya başlayacak. Genel olarak baktığımızda lansmana artık sayılı günler kaldığını söyleyebiliriz. Bununla birlikte cihazlar hakkında da daha resmi bilgilere ulaşma imkanına sahip olmaya başladık.

Mi 11 LPDDR 5 RAM ile gelecek

Xiaomi’nin büyük vaatlerle tanıtmaya hazırlandığı Mi 11 serisi, Çinli şirketin yeni onunca yıla başlangıcı olacak. Zira bu telefonlar yenilik konusunda şirketi en üst seviyelere taşıyacak. Bugün, Mi 11 hakkında yeni bir teaser daha yayınlayan Xiaomi, cihazın RAM olarak LPDDR 5 teknolojisi ile donatılacağını duyurdu. Bu RAM teknolojisi Mi 11’i diğer cihazlardan çok farklı kılacak. Çünkü yeni nesil LPDDR 5, önceki nesle nazaran %16 daha performans artışı sunacak. Ayrıca saniye başına düşen hızı da  6400 Mbit olarak yükseltilecek.

Bellek hızının yüksek olması, telefonun akıcılığını da bir o kadar arttırır. Bu yüzden de LPDRR 5 ile donatılacak olan Mi 11’den, muhteşem bir performans beklememiz mümkün.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu