Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Black Shark 3 5G ayak sesleri duyulmaya başladı!


Bir süredir Çin medyası tarafından dile getirilen Xiaomi Black Shark 3 5G ile ilgili ilk gerçek bilgi ortaya çıktı. İşte Xiaomi’nin yeni bombası…

Xiaomi‘nin oyuncu telefonu BlackShark kendine ait arayüzü sayesinde Antutu testlerinde birincilik koltuğunu kimselere kaptırmıyor. Bir süredir Xiaomi‘nin yeni bir oyuncu telefonu geliştirdiği dedikodular kulağımıza geliyordu. Bugün ise Xiaomi Black Shark 3 5G ilk kez gerçek anlamda görüldü. Nasıl mı?

Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı (CMIIT) tarafından onaylan Black Shark 3 5G kısa süre içinde hayatımıza girecek gibi görünüyor. Çinli basından öğrendiğimiz bilgilere göre Xiaomi Mart ayında bir lansman yapacak ve yeni nesil BlackShark serisini böylece bizlere tanıtacak.

90Hz ve 120Hz tarama hızına sahip bir ekran ile gelecek telefonun yonga seti tarafında ise beklediğiniz gibi Snapdragon 865 işlemcisi kullanılacak. LPDDR5 RAM gücü ile gelecek olan telefonda UFS 3.0 kullanılacak. Yine Çinli basın Xiaomi‘nin oyun oynama tarafında çok daha iyi bir oyun pad’i geliştirdiğini duyuruyor. Özellikle Fortnite ve Pubg gibi oyunlarda BlackShark 3 kullanıcılarının diğer kullanıcılara fark atması bekleniyor.

Fiyat tarafında Xiaomi nasıl bir strateji benimseyecek çok fazla merak ediyoruz. Zira fiyatlar sürekli olarak atıyor ve bu özelliklere sahip bir oyuncu telefonunu artık 450 dolar seviyelerinde alamayacağımızı öngörüyoruz. Bakalım global satış ve fiyatlandırma nasıl olacak?31

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu