AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTablet

Galaxy Tab S9 Ultra, İşlemcisiyle Heyecana Neden Oldu

Galaxy Tab S9 Ultra tablet modelinin işlemci ve pil kapasitesi netlik kazandı. Tablete, Snadpragon 8+ Gen 2 yonga seti güç verecek.

Akıllı telefon kategorisinde Galaxy S23 serisiyle amiral gemisi modellerini görücüye çıkaran Samsung’dan bu defa benzer kategorideki tabletlerin duyurusu bekleniyor. Güney Koreli markanın Galaxy Tab serisi tabletleri  şık tasarımı, yüksek çözünürlüklü ekranları ve etkileyici performansıyla kullanıcılar arasında oldukça popüler olmuştur. Apple, genel olarak tablet endüstrisi üzerinde güçlü bir hakimiyete sahip olsa da, Samsung bütçe dostu Galaxy Tab A serisi, orta ve üst sınıf Galaxy Tab S serisi altında çeşitli modeller sunmakta. Yeni bir rapora göre Galaxy Tab S9 serisi yaklaşırken, serinin tepesine konumlandırılan olacak Ultra modelinin işlemci birimi ve pil kapasitesi netlik kazandı.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S9 Ultra’nın işlemci biriminin bizleri heyecanlandırdığını söyleyebiliriz. Dev ekranlı tablete henüz duyurusu gerçekleşmeyen Snapdragon 8+ Gen 2 yonga seti güç verecek. Snapdragon 8 Gen 2’nin hız aşırtılmış bu versiyonunda yine Samsung’a özel geliştirmelerin olduğunu tahmin ediyoruz.

Öte yandan tablet 10.880 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak. Serinin öndeki modelinde 11.200 mAh büyüklüğünde bir pile yer verildiğini hatırlatalım.

Samsung’un bu özel tabletinde 14.6 inç büyüklüğünde yüksek çözünürlüklü ve 120Hz tarama hızına sahip ekran yer almaya devam edecek. IP68 sertifikasıyla çıkış yapacak olan tablet, bu kategoride iPad Pro serisinin en önemli rakibi olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu