Akıllı TelefonAppleGeneliOSiPhoneMobiroller

iPhone 14 mini Bir Son Dakika Sürprizi Yapabilir


Apple’ın sonhabar etkinliği yaklaşıyor. Güvenilir bir kaynaktan gelen bilgi paylaşımı iPhone 14 mini modelinin tanıtılacağını gündeme getirdi.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde piyasaya sürüleceği iddia edilen yedi Apple cihazının isim listesi sızdırıldı. Bu liste mobil dünyasının güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Evan Blass (namı diğer @evleaks) tarafından yayınlandı. Listede yer alan modellerin zaten eylül etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Buradaki asıl sürprizi iPhone 14 mini gerçekleştiriyor.

iPhone 14 mini mi Geliyor?

Apple’ın aylardan beridir iki nesil tanıtılan mini serisini rafa kaldırdığı belirtildi. Tanıtım tarihi yaklaşırken bu ismin yeniden gündeme gelmesi pek çok kişiyi şaşırtmadı değil. 91Mobiles sitesi için yazılar kaleme alan Evan Blass,  Apple cihaz bilgilerinin doğrudan Asya-Pasifik bölgesinde bulunan bir “üst düzey kanal ortağından” geldiğini iddia ediyor. Görünüşe bakılırsa iPhone 14 serisi ve bazı iPad modelleri için Apple ürün tanıtım sayfaları hazırlıyor ve bunlar arasında iPhone 14 mini’yi de görüyoruz.

Peki bu sözü edilen yedi Apple cihazı hangisi. Listede iPhone 14 mini’nin yanı sıra iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, 10. nesil iPad 10.2, altıncı nesil iPad Pro 12.9 ve dördüncü nesil iPad Pro 11 bulunuyor.

Bu kadar sızıntı ve haber ortaya çıkmışken iPhone 14 Max modelinin tanıtılmaması daha büyük sürpriz olacaktır. Apple’a yakın birçok kaynak her geçen gün ilginin azaldığı mini modellerin rafa kaldırıldığı yönündeydi. Hatta bu kaynaklar 6.7 inç ekrana sahip olacak iPhone 14 Max’in mini modele çok iyi bir alternatif olacağının altını çizdi. Apple’ın eylül ayının ikinci haftasında duyuracağı iPhone’lara dair bakalım daha hangi gelişmeleri göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu