Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi En Güçlü Kablosuz Şarj Cihazını Satışa Çıkardı!

Akıllı telefondan sonra akıllı saat işine giren Çinli teknoloji devi Xiaomi en güçlü kablosuz şarj cihazını piyasaya sürdü. 

Birbirinden farklı teknolojik ürünleri ile 2021’in en gözde üreticisi olacak olan Xiaomi güzel haberlere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günler de üç farklı amiral gemisi niteliğinde tableti duyuran şirket, son olarak ürünün TENAA üzerindeki görselleri ile haberlerimize konu olmuştu. Akıllı telefonlarındaki başarısını diğer ürünlerine de getirmeyi planlayan şirket, başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. 13 Mayıs’ta Redmi Watch adındaki saate ek olarak Note 10S‘i piyasaya sürecek olan şirket, yakında yeni ürünlerini Türk kullanıcıların da beğenisine sunacak. Şirket bugün de en güçlü kablosuz şarj cihazını piyasaya sürdü.

Söz konusu Xiaomi olunca artık gelen gelişmelere şaşırmaz olduk. Şirket teknolojik anlamda hem yüksek performanslı ürünler hem de uygun fiyat etiketli ürünleri karşımıza çıkararak bizlerden tam puan almaya devam ediyor. Xiaomi Grup Başkanı ve CEO’su Lei Jun bugün 80W’luk kablosuz şarj kitlerinin mağazalara teslim edildiğini duyurdu.

Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi 80W Kablosuz Şarj Kiti Piyasaya Çıktı

Şirketin COO’su olan Lei Jun bugün yaptığı açıklama da 80W’luk yeni hızlı şarj kitinin alanındaki en iyi şarj kiti olduğunu belirtti. Hem performans hem deneyim hem de stil açısından en iyisi olduğu ifade edilen kit mağazalardaki yerini de almaya başladı. Mi11 Pro ve Mi 11 Ultra modelleri için oluşturulmuş yeni bir ürün olarak karşımıza çıkan 80W’luk şarj kiti 5.000mAh bir pili 36 dakika içerisinde tam dolduruyor. Kitin fiyat etiketi 449 yuan yani 77 dolar olarak duyuruldu. Ülkemiz için de 635.00 TL olarak satışlara açılacak olan kit 120W’da hızlı şarj desteği sunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu