Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy S9 yanında hediyeler olacak mı?

Samsung son yıllarda amiral gemi telefonların özellikle ön sipariş sürecinde satış hacmini artırmak için cazip promosyonlar sunuyor. Bu yıl benzer promosyonlar Galaxy A8 2018 modellerde de gerçekleşti. Samsung  yeni nesil Galaxy A serisi telefonlardan birini alanlara level kulaklık, kapaklı kılıf ve Samsung powerbank üçlü hediye setini sundu. Peki bu promosyonlar devam edecek mi? Samsung Galaxy S9 hediyeleri olacak mı?

Galaxy S9 hediyeleri
Galaxy S9 hediyeleri

Galaxy S9 hediyeleri neler olacak?

Galaxy S9 ve Galaxy S9+, 25 Şubat’ta resmi olarak tanıtılacak. 2 Mart’tan itibaren ön sipariş almaya başlayacak telefonların kesin satışına 15 Mart’ta başlanacak. Güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung, bazı özel pazarlarda Galaxy S9 modellerin yanında hediyeler sunacak. Hediyelerin neler olduğu şu an için bilinmiyor, ancak seçenekler arasında ilk sıralarda akıllı saat, yeni Gear VR başlık seti, oyun denetleyicisi ve kablosuz kulaklık bulunuyor.

Galaxy A8 modellerin ülkemiz fiyatı oldukça pahalı bulundu. Galaxy S9 modeller bugüne kadarki en pahalı Samsung telefonlar olacak. Dolayısıyla telefonların Türkiye fiyatlarının 5.000 TL’yi bulacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

 

Vivo Xplay7 rekorların telefonu olacak! 10GB RAM, 512GB depolama ve dahası…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu