Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Android 11 Güncellemesini Durdurdu! Peki Neden?

OnePlus Android 11 güncellemesi birçok model için durduruldu. Güncelleme bekleyenlerin canını sıkan gelişmenin detaylarına göz atıyoruz.

OnePlus Android 11 güncellemesini eski modeller için durdurmak zorunda kaldı. Mart sonu itibariyle uzun zamandır beklenen güncelleme OnePlus 7 , 7 Pro , 7T ve 7T Pro kullanıcılarına ulaşmaya başladı. Fakat çok sayıda kullanıcının aktardıklarına göre güncelleme hatalarla dolu.

OnePlus Android 11 Güncellemesini Durdurdu

Uzun bir süre devam eden geliştirme çabaları görünüşe bakılırsa OnePlus geliştiricileri için yeterli olmamış. Sorunlar aslında ilk olarak telefonların Çin versiyonlarında yani HydrogenOS 11 güncellemesiyle başladı. Benzer sorunlar bu defa batıda oluyor görünüyor.

OnePlus 7 ve OnePlus 7T serisi kullanıcılar arasında güncellemeyi ilk indirenler çok sayıda sorun bildirmeye başladı. Yazılımın büyük ölçüde kötüleştiğinden söz eden kullanıcılar aşırı ısınmanın da baş gösterdiğini ifade ediyor. Bu yönde yorumların artması sonrası OnePlus uzun zamandır beklenen Android11 güncellemesini askıya almak zorunda kaldı. Yazılımı geliştirme çalışmalarının hemen başladığı fakat sistemin tüm hatalardan arındırılmasının ne kadar süreceği belirsiz. OnePlus 7 serisinde güncelleme ilişkin gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

OnePlus 7 Serisi ColorOS’a Geçiyor

Öte yandan OnePlus, 9 serisi ile birlikte OPPO tarafından geliştirilen ColorOS arayüzüne geçiş yaptı. Bu radikal gelişme ilk olarak Çin pazarında gerçekleşti, fakat bazı dedikodular bunun tüm globalde yaşanabileceğini belirtiyor. Çin’de sadece OnePlus 9 serisi değil, OnePlus 8 ve OnePlus 7 kullanıcıları da diledikleri takdirde ColorOS arayüzüne geçiş yapabilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu