Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriInfinix

Infinix GT 10 Pro 26GB RAM ile Geliyor, Ancak…

Yeni bir sızıntıya göre Infinix GT 10 Pro modelinde 26GB’a kadar RAM desteği olacak. Fakat bunun bir kısmı sanal RAM ile sağlanacak.

Infinix GT 10 Pro bir süreden beridir mobil dünyasının gündeminden düşmüyor. Sıra dışı bir arka görünüme sahip olacağı son sızıntılarla birlikte netlik kazanan telefon, söz konusu donanım özellikleri olduğunda da dolu dolu bir cihaz olacak.

Cihazın öne çıkan özelliği 26 GB RAM olacak ancak MediaTek’ten gelen resmi bilgilere göre aslında bu akıllı telefona takılan Dimensity 8050 işlemci birimi 16 GB’a kadar RAM’i destekliyor. Buradan anladığımız kadarıyla telefona 10GB’a kadar sanal RAM desteği sunulacak.

Infinix’in oyuncu odaklı telefonu 7.000 mAh gibi devasa bir pille gelecek. Telefonun büyük pili oldukça hızlı şarj olacak. Son raporlara göre telefonun 160W ve 260W hızlı şarj destekli iki versiyonu sunulacak.

Ana kamera 108 megapiksel sensörle donatılacak ve akıllı telefon ayrıca Android 13 tabanlı XOS 13’ü çalıştıracak. Ayrıca telefonun resmi duyurusu 3 Ağustos’ta gerçekleşecek.

Öte yandan donanımhaber‘in yakın tarihli bir haberinde telefonun oyuncu odaklı olacağı görüldü. Infinix’in yine uygun fiyat politikası güdeceği Infinix GT 10 Pro akıllı telefon modeli agresif bir tasarıma sahip. Ana sensör 108MP çözünürlüğünde iken Oyuncu Telefonu ibaresi de arka kısımda kendisine yer bulmuş. Telefonun kutusu ise ses güçlendirici olarak kullanılabiliyor ve böylece âtıl kalmıyor. PUBG, MLBB ve Garena Free Fire oyunları da telefon için özel olarak optimize edilecek. Serinin diğer modellerinde olduğu için bir ana güncelleme ve iki yıl güvenlik güncellemeleri garanti ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu