Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobiroller

iPhone 14 Pro Sızdırıldı! Yeni iPhone İşte Böyle Görünecek

iPhone 14 Pro cephesinden çok sayıda görüntü sızdırıldı. Apple’ın eylül ayında duyuracağı yeni iPhone’larda nasıl bir görünüm bizleri karşılayacak?

Önümüzdeki sonbaharda tanıtılacak iPhone 14 serisiyle ilgili neredeyse her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Çentik ve kamera tarafında büyük bir değişimin beklendiği telefon serisinde son olarak iPhone 14 Pro modeline ait bazı görüntüler sızdırıldı. Şirket içerisinde elde edilen bazı bilgilere dayanarak oluşturulan yeni görüntülerin bire bir iPhone 14 Pro olduğu iddia ediliyor.

iPhone 14 Pro Sızdırıldı! İşte Görüntüler

İlk olarak Apple’ın ekran formatında bir değişiklik yapacağı iddialarından söz edelim. Arka bölümdeki geniş kamera alanı nedeniyle iPhone 14 Pro’nun kasa genişliğinin değiştirileceği belirtiliyor. iPhone 13 Pro ile kıyaslandığında devam modelinde daha uzun bir ekranın yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Ön bölümdeki çentikten nihayet kurtuluyoruz. Fakat Apple’ın çentik yerine geliştirdiği yeni çözüm de eleştirilerin konusu olabilir. Yıllar sonra gelen değişiklik pek çok Apple hayranı tarafından memnuniyetle karşılanacak. Yeni düzende iki adalı bir yapı benimsenirken, bunların birinde ön kamera, diğerinde ise Face ID  için sensörler yer alacak.

iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max için kamera tarafında beklenen yükseltme bu yıl yaşanacağı benziyor. İddiaya göre telefonlarda önceki kameraya göre yüzde 57 oranında daha büyük 48 megapiksellik sensöre yer verilecek. Bu kamera aynı zamanda 8K video kaydı gerçekleştirilebilecek.

6.1 inç ve 6.7 inç büyüklüğünde ekranlara sahip olacak iPhone 14 Pro serisinde köşelerin biraz daha yuvarlatıldığı dikkatlerden kaçmıyor. Son olarak telefonların grafit, gümüş mor ve altın renklerinde çıkış yapması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu