Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 7 Serisi Son Güncelleme İle Saç Baş Yoldurttu!

Geçtiğimiz haftalarda kararlı bir OxygenOs 11 güncellemesi alan OnePlus 7 güncellemeden sonra daha kararsız bir hale geldi. 

Mart ayının sonlarına doğru Android 11 güncellemesi almaya başlayan OnePlus 7 serisi şu sıralar yepyeni sorunlar ile boğuşmaya devam ediyor. Piyasaya birbirinden farklı akıllı telefonlar çıkmaya devam ederken diğer telefon modelleri de aldıkları güncellemeler ile kullanıcılarına yeni özellikler sunmanın yollarını ararken bzen alınan güncellemeler beraberinde yenilikten ziyade sorunlar getiriyor. Mart 2021’de Android 11 güncellemesi alan akıllı telefon modeli kararsız 90Hz modu ile kullanıcılarına adeta saç baş yoldurttu. Sık sık kare düşüşünden yakınan kullanıcılar bir an önce sorunun çözüme kavuşturulması için çeşitli forumlar da serzenişte bulundular.

Duyurulması ile akıllı telefon kullanıcılarının epey ilgisini çeken OnePlus 7 serisi hala ülkemizde satılmazken diğer ülkelerde oldukça güzel satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Telefon modeli satışları kadar aldığı güncellemeler ile de olay oldu. Akıllı telefon modeline gelen güncelleme ile ekranda kare hızının düşüşü kullanıcıların epey canını sıkarken sorunların bir türlü giderilmeyişi de oldukça ilginç.

OnePlus 7
OnePlus 7

OnePlus 7 Serisi Android 11’i Sevmedi

Edindiğimiz bilgilere göre telefon kullanıcıları artık kendi sorunlarını kendileri çözmeye başladı. Akıllı telefon modelinin aldığı Android 11 güncellemesi ile meydana gelen kare hızı düşme sorununu bazı kullanıcılar farklı fonksiyonlar deneyerek çözmeye çalıştılar. Hatta bazı forumlar da bu sorun nasıl çözdüğünü anlatanlar bile oldu. İddialara göre bazı kullanıcılar 90Hz modunda meydana gelen düşük kare hızını cihazı farklı bir modda çalıştırarak çözmeyi başardılar. FHD modunda kare hızının düşmesine neden olan güncelleme, HD modda kullanıcılara herhangi bir sorun çıkarmıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu