Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Pocophone F2 görüntüsü sızdı! Telefon şimdi daha iyi görünüyor

Xiaomi, Pocophone F1 ile cuz amiral gemi telefon segmentini başlattı. Yaklaşık dört ay önce Snapdragon 845 işlemcili en ucuz telefon olarak lanse edilen Pocophone F1’in şimdi devam modeli bekleniyor. Geçtiğimiz gün Geekbench kriter testinde bazı özellikleri açığa çıkan devem modelin şimdi de görüntüsü yayınlandı. Xiaomi Pocophone F2, görünümüyle kısa süre önce tanıtılan Xiaomi Mi Play modelini akıllar getirmediği değil.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Pocophone F2 görüntüsü yayınlandı

Telefonun ön tarafında su damlası şeklinde çentik yer alıyor. Bununla birlikte Pocophone F2 selefinden daha iyi bir ekran / kasa oranı sunuyor. Arka tarafta dikey şekilde konumlandırılan çift kamera ve parmak izi tarayıcısı göze çarpıyor.

Xiaomi Pocophone F2
Xiaomi Pocophone F2

Geekbench verilerine göre Pocophone F2’ye Snapdragon 845 işlemcisi güç verecek. Android 9 Pie, 6GB RAM öne çıkan diğer özellikler olacak. Bunun yanında Pocophone F2’nin en ucuz Snapdragon 855 işlemcili telefon olacağı konuşuluyor. Fakat tanıtım tarihinin yakın olması bu ihtimalin oldukça düşük olduğunu gösteriyor. 300 $ seviyesinde fiyat, Snapdragon 845 işlemci, daha gelişmiş ekran ve kamera deneyimi, 6GB / 8GB RAM, 128GB depolama gibi özelliklerle Pocophone F2 yine kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşacaktır.

 

Xiaomi CEO’su neden Mi Mix 3 kullanmadığını açıkladı! Peki CEO hangi telefonu kullanıyor?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu