Güncel Teknoloji HaberleriKonsol OyunlarıMobirollerOyun HaberleriPC OyunlarıTeknoloji

Final Fantasy XVI İlk Oynanış Videosu ile Karşımızda

Uzun yıllardır beklenen Final Fantasy XVI oyunu ilk oynanış videosu ile gündeme çıktı. İşte video ve tüm detaylar karşınızda.

Square Enix tarafından yayınlanacak olan Final Fantasy XVI, neredeyse 7 yıldır geliştirilme sürecinde. PlayStation 5 ve Microsoft Windows için 2023 yazında tanıtılması beklenen oyun, şimdi ilk oynanış videosu ile karşımıza çıktı. Oyun oldukça etkileyici gözüküyor.

Final Fantasy XVI İlk Oynanış Videosu

Yayınlanan fragman, oyunun karakterlerinden daha fazlasını gösterirken, oyunun savaş mekaniğine de bir göz atıyor. Oyun, her şeyden çok Devil May Cry serisine de ufak bir benzerlik gösteriyor. Oyunun yönetmenin şu anda bu oyunun gelişimine Yoshi-P ile birlikte liderlik ettiğini düşünürsek bu benzerlik oldukça doğal.

Ek olarak oyun, celpler arasında savaşa deneyimi sunacak gibi görünüyor. Ayrıca fragman bize Final Fantasy XVI kahramanı Clive Rosfield’ın yapabileceği çağrılara(eikon) bir bakış getirdi. Savaş esnasında oyuncular görsel şölen ile karşılaşacak. Etkileyici oyunun 2023 yılının yazında çıkış yapacağı da bildirildi.

Yeni bir PlayStation blogunda, Hiroshi Takai ve Naoki Yoshida’nın bakış açısıyla oyunun mevcut gelişim durumu anlatıldı. Takai, blogunda oyunun şu anda baştan sona tamamen oynanabilir olduğunu belirtti ve şunları aktardı:

Oyunun baştan sona tamamen oynanabilir olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyorum; Yine de, optimizasyondan yenilemeye kadar, son hamlemize doğru ilerlerken hâlâ üstesinden gelmemiz gereken bir yığın zorluk var.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu