Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 7 kolayca büküldü! Reklamlar bizi kandırdı mı?


Hatırlarsanız Redmi Note 7 tanıtılmadan önce birçok dayanıklılık videosunda karşımıza çıktı. Tanıtım sonrası paylaşılan yeni videolar ve Redmi yöneticilerinin açıklamaları da bu dayanıklılığı pekiştirdi. Redmi Note7’nin günlük kullanım senaryolarında bu kadar dayanıklı olabileceği birçok kişinin kafasında soru işaretlerine neden olmadı değil.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Redmi Note 7 dayanıklılık testi
Redmi Note 7 dayanıklılık testi

Sadece 150 $’dan satışa sunulan Redmi Note7, dayanıklılık testleriyle ünlü JerryRigEverything adlı YouTube kanalının konuğu oldu. Telefonun her iki tarafı Gorilla Glass 5 ile koruma altına altında. Anahtar ve madeni paraların neden olacağı çizilmelere karşı direnç gösteren telefonda, daha sert metaller kullanıldığında ise derin çizikler oluştu. Yanma testinden de başarıyla geçen Redmi Note7’nin asıl bükme testinde ne kadar başarılı olacağı merak konusuydu.

Telefonun plastikten oluşan ve gözenekli bir metal parça ile desteklediği çerçeveleri ne yazık ki bükme testinden geçemedi. Buradaki yapısal destek zayıf olduğu için telefonun arkasında cam paramparça oldu ve ekranda ciddi hasarlar oluştu. Dayanıklılık testini alt bölümdeki videodan göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu