FacebookGüncel Teknoloji Haberleri

Facebook ve Cristiano Ronaldo bakın ne için bir araya geliyor

Facebook ve Cristiano Ronaldo, biri en fazla kullanıcıya sahip sosyal medya platformu, diğeri ise dünyanın en iyi iki futbolcusundan biri. Bu ikili iddiaya göre bir video yapımında bir araya gelecek.

Güvenilir kaynaklarda edinilen bilgilere göre Facebook‘un video platformu Watch, 13 bölümden oluşacak bir yapım için Ronaldo ile görüşme halinde. Ronaldo’nun hayatını anlatacak belgesel türündeki yapımın Amazon ve Netflix gibi platformlarda da yayınlanacağı konuşuluyor.

Facebook ve Cristiano Ronaldo
Facebook ve Cristiano Ronaldo

13 bölümlük dizinin yapımcılığını Tom Brady ve Michael Strahan gibi isimlerin kurduğu bir spor medya şirketi olan Matador Content and Religion of Sports üstlenecek. Ronaldo’nun bu dizi serisinden 10 milyon dolar para kazanacağı gelen haberler arasında.

Bazı kaynaklar ikili arasındaki görüşmelerin artık sona gelindiğini ve anlaşmanın büyük ölçüde tamamlandığını bildiriyor.

Cristiano Rolando küresel bir futbol süperstarı olmasının yanı sıra,  Facebook’taki resmi sitesinde 122 milyondan fazla takipçiye sahip. Bu sayı aynı zamanda Ronaldo’yu en popüler sporcu yapıyor.

Facebook benzer projeyi daha önce Amerikan Futbolu’nun efsane ismi Tom Brady için de gerçekleştirmişti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu