Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 10 Pro Fotoğraf Makinesi Gibi Olacak

OnePlus’ın önümüzdeki yıl tanıtacağı canavarı OnePlus 10 Pro hakkında ilk bilgiler geldi. Kamera olayında Çinli firma kendini aşacak.

OnePlus, bu yıl lens konusunda Hasselblad ile anlaşmış ve firmanın bu hamlesi çok ses getirmişti. Ancak DxOMark’tan alınan 124 puan hüsrana uğratmıştı. Şimdi ise OnePlus, kamera konusunda gerçekten de tarih yazmak için kolları sıvamış durumda. İlk olarak Sharp’ın kullandığı 1 inç büyüklüğündeki devasal sensörlerin OnePlus 10 Pro modelinde yer alacağı söylentileri ortaya çıktı.

LetsGoDigital’e göre OnePlus‘ın 2022 yılı amiral gemisi modelinde lensler yine Hasselblad’e emanet edilecek. İki adet ana kamera ile gelecek olan bu telefon, her kamera için 108 Megapiksellik çözünürlük sunacak. Bu lensler 1 inçlik sensörden oluşacak. Bionic lensleri sayesinde DSLR fotoğraf makinelerine kafa tutacak olan telefon super panorama modu ile panoramik fotoğrafçılığa yeni bir anlam yükleyecek.

Aktarılan bilgilere göre bu telefonda Xenon flash sistemi yer alacak. RAM ile depolama arasındaki iletişimi hızlandıracak olan bu çözüm telefonun yağ gibi akıp gitmesini sağlayacak. Ekran altı kamera teknolojisini de barındıracağı söylenen bu telefon, eğer beklendiği gibi çıkarsa Android dünyasının en fantastik telefonu olabilir.

Yonga seti konusunda Snapdragon 898 yonga setini kullanacak olan OnePlus 10 Pro’nun, RAM konusunda fark yaratacağını düşünüyoruz. 8 GB, 12 GB ve 16 GB RAM opsiyonları ile gelmesini beklediğimiz bu fotoğraf canavarı telefon, yazılım ile RAM artıma imkanı da sunacaktır.

Android 12 işletim sisteminin getirdiği API’lar sayesinde kullanıcılara daha kişiselleştirilmiş ve kararlı bir deneyim sunacak olan OnePlus’ın yeni canavarının, 2022’nin ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Görünüşe göre önümüzdeki yıl özellikle Android telefon sektöründe ciddi anlamda köklü değişikliklere ev sahipliği yapacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu