Akıllı TelefonGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji Haberleri

Samsung Gear S4 pili ve renk seçeneğiyle fark yaratacak


Gear akıllı saat çözümleriyle giyilebilir teknolojik ürünler piyasasında iddiasını sürdüren Samsung, gelen haberlere bakılırsa Gear S4 için kolları sıvamış durumda. Şirkete yakın kaynaklar bir sonraki Gear akıllı saat için önemli bilgiler aktarıyor.

Öncelikle pil tarafındaki gelişmeyle başlayalım. Gear S3’te 380 mAh büyüklüğünde bir pil kullanan Samsung, devam modelde pili hatırı sayılır bir oranda büyütecek. Devam modelinde kullanılacak pil 470 mAh büyüklüğünde olacak. Haliyle devam modelde çok daha iyi bir pil kullanım süresi göreceğiz.

Gear S4
Gear S4

Gear S4 altın renk seçeneği geliyor

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesinin özel olarak geçtiği habere göre Samsung’un bir sonraki akıllı saati altın, siyah ve gri olmak üzere üç farklı renkte piyasaya sunulacak. Altın rengi Samsung’un akıllı saat müşterileri için yeni bir seçenek olacak ancak sadece iki Gear S4 modelinden biri için mevcut olacak.

LTE desteği barındıracak akıllı saatte nasıl bir tasarım değişikliği olacağını bizde merakla bekliyoruz. Galaxy Note 9 ile birlikte ya da IFA 2018 etkinliğinde tanıtılacak saatte S Health’in sunduğu sağlık ve fitness özellikler daha da geliştirilecek. Bunlardan biri de derinlemesine uyku takibi olacak.

 

Snapdragon 845 işlemcili en ucuz telefon Asus Zenfone 5Z satışa sunuldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu