Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Watch S1 Satışa Sunuldu, Türkiye Fiyatı Üzebilir

Son dönemin dikkat çeken akıllı saatlerinden Xiaomi Watch S1 Avrupa pazarına ayak bastı. Akıllı saatin Türkiye fiyatı hiç de ucuz olmayacak.

Aralık ayında Xiaomi 12 serisi lansmanı sırasında tanıtılan Xiaomi Watch S1 akıllı saat Avrupa pazarında görücüye çıktı. Amazon Almanya’da 195 €’dan satışa sunulan akıllı saatin Çin fiyatının 173 $ olduğunu hatırlatalım. Saat Çin dışına çıktığında beklendiği gibi fiyatında artış yaşanmış.

195 € bugünkü kurla 3.000 TL yapıyor. Bu durumda akıllı saat Türkiye pazarına geldiğinde eğer özel bir fiyatlandırma üzerinde çalışılmazsa fiyatı en az 3.000 TL olacaktır. Hatta daha yukarı bir fiyat da görebiliriz.

Xiaomi Watch S1, şirketin minimalist tasarım felsefesini koruyan zarif ve şık bir tasarıma görünüyor. Saat, paslanmaz çelik çerçeveyle çevrili 326PPI’ye sahip 1.43 inç AMOLED dokunmatik ekranla geliyor. Ekran safir cam tabakası ile kaplanmıştır. Kullanıcılar ayrıca rahat bir deri bileklik ve flor kauçuk kayış arasından seçim yapma seçeneğine de sahip.

AMOLED ekran, güneş ışığı altında bile ekranın kristal netliğinde görüntülenmesini sağlar. Bu, kullanıcıların hareket halindeyken mesajları, gelen aramaları, bildirimleri, aramaları kontrol etmesini ve uygulamaları kullanmasını kolaylaştıracaktır. 117 adede kadar fitness modunu ve 5ATM su direncini desteklerken kapsamlı sağlık bilgileri sağlar.

Xiaomi Watch S1 özellikleri

  • 1.43 inç büyüklüğünde 466 × 466 piksel çözünürlüklü Safir cam korumalı AMOLED ekran, Ekran sürekli açık özelliği
  • Kalp atış hızı sensörü (kan oksijeni dahil), ivmeölçer sensörü, jiroskop, jeomanyetik sensör, hava basıncı sensörü, ortam ışığı sensörü, aşınma tespiti için kapasitif sensör
  • Uyku takibi, Fitness takibi, 17 profesyonel spor modu ve 100 adet genişletilmiş spor modu
  • Bluetooth ve Xiaoai sesli yardımcısı üzerinden arama yapmak için hoparlör ve mikrofon
  • GPS, Beidou, GLONASS, GALILEO, QZSS
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.2; Android 6.0 ve İos 10 üzeri sürümlerle uyumluluk, ödemeler için NFC
  • Boyutlar: 46.5×46.5x11mm
  • 50 metreye (5 ATM) kadar suya dayanıklılık
  • 12 güne kadar pil ömrüne sahip 470mAh pil, uzun pil ömrü modunda 24 gün kullanım süresi
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu