Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Phone 2 Görüntülerinin Sahte Olduğu Açıklandı

Nothing’in kurucusu Carl Pei, kısa süre önce sızdırılan Nothing Phone 2 görüntülerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Tüm dünyanın Apple WWDC 2023 etkinliğine odaklandığı bir dönemde Nothing Phone 2 modeline ait çok sayıda görüntü sızdırıldı. Arada kaynayan bu görüntüler, mobil dünyasının önemli sızıntı kaynaklarından OnLeaks tarafından ortaya çıkarıldı. Mobil dünyasını yakından takip eden herkes bilir ki, OnLeaks genel olarak telefonların nihai tasarımlarını ortaya koyuyor.

Fakat bu defa daha önce hiç olmayan bir şey yaşandı. İlk kez bir markanın üst düzey yöneticisi kaynağın sızdırdığı görsellerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Görüntülerin yayınlanmasından kısa bir süre sonra Nothing’in kurucusu ve CEO’su Carl Pei, sızdırılan görsellerin gerçekliğini çürüterek “sahte” şeklinde tek bir kelime içeren bir tweet yayınladı.

Nothing Phone 2 görüntüleri sahte çıktı

Sızan görüntüler, Nothing Phone 2’nin önceki modele fazlasıyla benzeyeceğini gösterdi. İlk modelde olduğu gibi ön kamera ekran üzerinde sol üst köşeye yerleştirilecek ve arka kısımda çift kamera bizleri karşılıyor. Görünütleri ayrıca yeni modelde arka panelinde aydınlatma ekipmanında bazı değişiklikler olacağını gösterdi.

Yayınlanan renderların ayrıca telefonun test aşamasındaki biriminin canlı çekimleri kullanılarak üretildiği açıklandı. Temmuz ayında resmi duyuru öncesinde telefonun nihai sürümünde bazı farklılıklar görebiliriz. Kaynağın mevcut siciline bakıldığında Nothing Phone 2 modelinde tasarımın aşağı yukarı bu şekilde olacağını düşünüyoruz.

Nothing Phone 2’nin kimi özellikleri şimdiden resmileşmiş durumda. Marka telefona güç verecek işlemcinin Snapdragon 8+ Gen 1 olacağını onayladı. 6.7 inç büyüklüğünde önceki modele göre daha büyük bir ekran taşıyacak olan telefonda pilin de 4.700 mAh ile büyüyeceği açıklandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu