Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 9 Lite Fiyat Konusunda Çuvallayacak mı?

Rekabet arttıkça OnePlus’ın işi zorlaşıyor. OnePlus 9 Lite fiyat konusunda şimdiden kafalarda soru işareti yarattı. Telefona yakından bakalım.

Telefon firmaları ve modelleri arttıkça fiyat performans 0telefonlara rağbet de artıyor. Özellikle amiral gemisi katili olma iddiasındaki telefon modellerine çok rakip geliyor. Son günlerde çok konuşulan OnePlus 9 Lite fiyat konusunda eleştirilere hedef oldu. Özelliklerine yakından bakıp değerlendirme yapalım.

Telefonun ekran özelliği henüz tam olarak bilinmese de IPS LCD ekran olması bekleniyor. Telefonun yonga seti Snapdragon 870 5G olacak. Bu “Lite” bir telefon için çok iyi bir özellik. Ayrıca 6 GB veya 8 GB RAM seçeneği mevcut olacak. Kamera tarafında ise alışkın olduğumuz şekilde 48 MP ana kamera, 16 MP ultra geniş açılı kamera ve 5 MP makro kamera bulunacak. Özçekim kamerasının ise 16 MP olması bekleniyor. Telefoto kamera büyük olasılıkla yer almayacak.

Batarya kısmında ise 4300 mAh pil kapasitesi ve 30W hızlı şarj desteği yer alıyor. Telefon Android 11 ile gelecek. NFC, çift SIM gibi özelliklere de sahip olacak. Esasen özellikleri oldukça iyi. Fakat aşağı yukarı aynı özelliklere sahip olan Motorola Edge S model telefon 310 Dolar fiyat etiketiyle satılırken OnePlus 9 Lite’ın 6 GB versiyonu 399 Dolar, 8 GB versiyonu ise 439 Dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Bu da haliyle tepkilere yol açmış durumda. Ülkemizde OnePlus satışa sunulacaktır fakat Motorola’nın yeni telefonu büyük olasılıkla resmi satışta olmayacak ancak bu durum küresel pazarda OnePlus’ın satışlarını olumsuz etkileyebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu