Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P40 ile çekilen fotoğraf sızdı! Yok artık ya bu fotoğraf telefon ile çekilmiş olamayacak kadar iyi!

Huawei P40 ile çekilen fotoğraf sızdı! Bu fotoğraf P40 ile çekildiyse işin rengi değişir. Huawei rakipsizliğe doğru gidiyor diyebiliriz.

Huawei kamera konusunda şov yapmaya bu yılda da devam edecek gibi görünüyor. Mart ayında tanıtılması beklenen Huawei P40 modeli ile ilgili bugün ilk sızıntı geldi. Gelmez olaydı! Bir telefon bu kadar iyi fotoğraf çekemeyecek kadar iyi dedirten bu sızıntı, 2020’nin kamera konusundaki galibini şimdiden belirleyecek.

Huawei P40 bu kadar iyi fotoğraf çekiyorsa kartlar yeniden dağıtılır

Leica ile güçlerini birleştirdikten sonra üst segmentte kamera konusunda rakipsiz olan Huawei’nin, bu liderliğini 2020’de de devam ettireceği aşikar. Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo üzerinden gelen bu sızıntı, telefonun çift telefoto lens ile geleceğinin sinyallerini veriyor.

Bokeh efektini oldukça başarılı bir şekilde uygulayan telefon, keskinlik ve detay konusunda iPhone’u ağlatıyor ağlatıyor! Weibo’dan sızdırılan bu fotoğrafın telefoto lens ile çekildiği söyleniyor. Eğer telefoto lensi piyasadaki tüm telefonların ana kameralarını tokatlıyorsa, P40’ın ana kamerasının yapabileceklerine gözlerimiz inanamayacak gibi görünüyor.

Huawei P40

Gücünü 5G destekli Kirin 990 yonga setinden alacak olan telefonda Galaxy S20 ailesinde olduğu gibi 12 GB RAM’in yer alacağını düşünüyoruz. Eğer Çinli teknoloji devi P40’ı Türkiye’de 9.000 TL bandında satışa sunabilirse, ülkemizde üst segmentte en çok satan telefon olma unvanını eline alabilir.

Google ile yaşadığı sorunlara ve Google Servisleri’nden mahrum bırakılmasına rağmen büyümeye hızla devam eden Huawei’nin, 2020 yılında gövde gösterisi yapacağını düşünüyoruz. Huawei Servisleri ile toparlayan firma, bu yıl Apple ve Samsung gibi rakiplerinin yanında Xiaomi’ye de dişlerini gösterecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu