Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Koçum Benim, Kaya Gibi Maşallah! Ulefone Armor 11 5G


Sadece dayanıklılık değil, her türlü hayat kurtarıcı donanımı bulunan Ulefone Armor 11 5G yine herkesi kendine hayran bırakacak.

Eğer doğa gezgini, dağcı, şantiye şefi veya dışarıda çetin şartlarda çalışan biri iseniz bu telefon tam size göre! Geçen yıl Ulefone Armor 9 modeli yok satmıştı. Termal kameralı Armor 9’dan sonra çok daha gelişmiş olan Ulefone Armor 11 5G, vahşi yaşam gözlemi, gece görüşü, termal kamera gibi pek çok özelliği bünyesinde barındırıyor.

Armor 11 ilk gece görüşlü 5G telefon olacak. İlk önce Çin’de satışa sunulduktan sonra küresel pazarda göreceğiz. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile Dimensity 800 5G SoC yonga setine sahip olacak. Armor 9’dan çok daha büyük dahili depolama, ultra hızlı 5G bağlantısı ve sorunsuz çoklu görev performansı sunacak.

Ayrıca, 20 MP IR gece görüş kamerası, 13 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP makro kamera ve bir alt kamera dahil olmak üzere 48 MP penta kamera sistemi çok umut verici geliyor. Telefon, sağlam bir dayanıklılıktan daha fazlası için 6.1 inçlik bir çentikli ekrana ve devasa bir 5200 mAh bataryaya sahip olacaktır. Ayrıca kablosuz şarjı da destekleyecektir.

Şimdilik bu karizmatik delikanlının diğer özellikleri hakkında bilgimiz yok. Bu ay içinde piyasaya sürüleceğine dair sızıntılar var ancak henüz doğrulanmış değil. İlerleyen günlerde Armor 11’in tüm özellikleri ortaya çıktığında siz değerli okuyucularımıza bilgi vereceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu