Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO A55s Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

İlk bilgileri geçtiğimiz gün ortaya çıkan OPPO A55s artık resmi. OPPO’nun yeni A serisi akıllı telefonu bakalım neler sunuyor?

OPPO A55s sürpriz bir şekilde Japonya’da piyasaya sürüldü. İlginç olan gelişme ise son dönem üst segment OPPO telefonlarda karşılaştığımız IP68 sertifikasının bu telefonda yer alıyor olması. Üreticiler bir telefonu Japonya’da piyasaya sunduklarında genellikle IP68 sertifikasına yer veriyor.

A55s modelinde 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde LCD ekran yer alıyor. IP68 sertifikası sayesinde 1.5 metre derinlikte 30 dakikaya kadar su sızıntılarına karşı direnç gösteren telefona sekiz çekirdekli Snapdragon 480 işlemcisi güç veriyor.

Telefonda 4GB RAM + 64GB dahili depolamaya yer veriliyor ve hafıza kart desteği de mevcut. Kutudan Android 11 tabanlı ColorOS 11.1 sürümüyle çıkan telefonda pil 4.000 mAh büyüklüğünde. Pil ayrıca 18 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor.

OPPO A55s’in kamera birimine gelince; arka bölümde çift kamera yer alıyor. Ana kamera 13 megapiksel çözünürlüğündeyken buna 2 megapiksellik derinlik sensör eşlik ediyor. Özçekimler için atanan kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde. Öte yandan kamera uygulaması, Ultra Gece Modu, Portre Modu, AI Sahne Geliştirme ve AI güzellik filtreleri gibi çeşitli modlar sunmakta.

Diğer özellikler Bluetooth 5.0, çift bantlı Wi-Fi, VoLTE, NFC, 4G ve tabii ki 5G yer alıyor.  26 Kasım tarihi itibariyle raflardaki olacak telefonun fiyatı 296 $ olarak açıklandı. Telefon siyah ve yeşil renklerde çıkış yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu