Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Watch Free Akıllı Saat Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Son günlerde haberlere konu olan OPPO Watch Free akıllı saat, şirketin Çin’de gerçekleştirdiği etkinlikte resmiyet kazandı.

Birinci ve ikinci nesil OPPO Watch modelleriyle akıllı saat kategorisine iddialı bir giriş yapan OPPO’dan bu defa nispeten daha uygun fiyatlı bir model geldi. Markanın OPPO Watch Free ismini verdiği üçüncü akıllı saatte 1.64 inç büyüklüğünde 2.5D kavisli AMOLED ekran yer alıyor.

Android ve iOS cihazlarla Bluetooth 5.0 üzerinden bağlantı kuran akıllı saat, altısı otomatik tanınan toplamda 100’den fazla spor moduyla geliyor. Watch Free’de kandaki oksijen seviyesini ölçen SpO2 ve nabız ölçer sensörleri yer alıyor. Saatte ayrıca kullanıcının uyku takibinin yaparak telefon aracılığıyla horlamayı kaydedebilen gelişmiş bir uyku modu da yer almakta.

Mobil ödemeler için NFC desteğinin de unutulması Watch Free’de 230 mAh büyüklüğünde bir pil yer alıyor. OPPO’ya göre bu pil 14 gün kullanım süresi sunuyor. 5 dakikalık şarjla ise 1 günlük kullanım vaat ediliyor.

OPPO Watch Free Başlıca Özellikleri

  • 1,64 inç büyüklüğünde 280 x 456 piksel piksel çözünürlüklü 2.5D kavisli AMOLED ekran, %100 DCI-P3 renk gamı, 326 PPI Piksel yoğunluğu
  • Altı eksenli hareket sensörü, Optik kalp atış hızı sensörü, Optik kan oksijen sensörü, Ortam ışığı sensörü
  • Koşu, yürüyüş, açık havada bisiklete binme, yüzme, eliptik makine ve kürek makinesini içeren 6 spor modunda otomatik izlemeli 100’den fazla spor modu
  • Bluetooth 5.0, Android 6.0 ve üzeri, iOS 10.0 ve üzeri ile uyumlu
  • Suya dayanıklılık (5ATM)
  • 19mm Kayış; Ağırlık: 20,9 g (bilek kayışı olmadan) 32,6 (kayışla birlikte)
  • 14 güne kadar kullanım süresi sunan 230mAh büyüklüğünde pil, 5 dakikalık şarjla 1 günlük kullanım

Altın ve siyah renklerde çıkış yapan akıllı saatin fiyatı 549 yuan / 85 $ olarak açıklandı. 30 Eylül tarihi itibariyle ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Akıllı saat çok geçmeden ülkemize de uğrayacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu