Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO akıllı saat pazarına giriyor! Samsung ve Huawei tedirgin

İlk kez OPPO INNO Day etkinliğinde gördüğümüz ve “bu ne yaa” dediğimiz OPPO akıllı saat gerçek oluyor. İşte detaylar ve son bilgiler…

Giyilebilir ürünler konusunda en geride kalan üretici OPPO oldu. Ar-Ge yatırımlarının neredeyse tamamını mobil pazara yönlendiren Çinli üretici ekran altı kamera teknolojisi ve Mesh-Talk adı verilen teknolojinin geliştirilmesi için milyar dolarlar harcıyor. Bir süreden beri de giyilebilir ürünler ve IoT cihazlarının birbirleri ile iletişimleri üzerinde çalışmalarını sürdüren OPPO akıllı saat pazarına nihayet giriyor.

İlk görselini OPPO INNO Day etkinliğinde gördüğümüz yeni nesil akıllı saat ve bluetooth kulaklıklar ile karşımıza çıkacak olan üreticinin 2020 yılı içinde tüm giyilebilir ürünlerini pazara sunması bekleniyor. OPPO‘ya yakın bazı Çinli kaynakların Şubat ayında yapılacak Mobil Dünya Kongresi etkinliği kapsamında tanıtılacak OPPO Find X2 ile bu akıllı saatin de hediye edilebileceğini belirtiyorlar.

Bu satış tekniğini Avrupa pazarında Huawei kullanmıştı ve aynı satış tekniği OPPO tarafından da denenecek gibi görünüyor. OPPO‘nun yeni nesil akıllı saatinin tamamen sağlık üzerine kurulu bir ekosistem üzerine yoğunlaşacağı belirtiliyor. Akıllı saatler artık bayıldığımızı anlayıp bu noktada sağlık ekiplerine ve istediğimiz kişilere kendisi haber verebilmeli. Tansiyon ölçümü yapabilmeli. Sadece EKG yeterli değil Bu konuda daha fazla gelişimi akıllı saatlerden bekliyoruz.

Bakalım OPPO bize bu akıllı saati hangi fiyattan satışa sunacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu