Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Bison 2021 ultra sağlam akıllı telefon tanıtılmaya hazırlanıyor


Kısa bir süre önce kurulan F150 markasının en yeni telefonu olan ultra sağlam Bison 2021 kısa bir süre sonra tanıtılmaya hazırlanıyor.

F150 markası bu yıl içinde bir kaç maceraperest arkadaş tarafından kurulan akıllı telefon şirketidir. Şirketin kuruluş amacı macera severlere uygun ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak akıllı telefonlar üretmek. Şirket bu amaçla en yeni telefonunu sonlandırmaya çok yakın. 2021 yılı başlarında tanıtılması beklenen telefonun ismi Bison 2021 olarak belirlendi.

Bison 2021 ultra sağlam akıllı telefon teknik özellikleri ve çıkış tarihi

Telefon MediaTek Helio G25 yonga seti ile donatılmıştır. Telefonda 5.86 inçlik bir Corning Gorilla Glass 5 ekran bulunuyor. Telefonda uzun süre kullanıma uygun olarak optimize edilmiş 8000mAh pil bulunuyor. Cihazda 6GB RAM ve  64GB dahili depolama alanı bulunuyor. Telefon da iki farklı mod bulunuyor; hem profesyonel yaşam hem de açık havada yaşam için özel olarak tasarlanmıştır. Bu iki mod arasında telefonun yan tarafındaki bir tuşa basarak geçiş yapmak mümkün. Telefon zor ve ağır şartlara uygun olarak özel üretildi ve plastik bir gövdeye sahiptir.

Bison 2021

Telefon özellikle ağır çalışma koşullarında çalışanlar ve macera seven kullanıcılar için oldukça ideal. Aynı zamanda günlük kullanım içinde tasarlanan telefon 8000mAh batarya ile uzun süre kesintisiz kullanım imkanı sunuyor. Telefonun 2021 başlarında tanıtılması ve kısa bir süre içinde satışa sunulması bekleniyor. Firma tarafından telefonun satış fiyatı henüz açıklanmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu