Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

OPPO F17 Pro tüm detayları ile görücüye çıkıyor!

Çinli şirketin yeni ve 2020’nin en şık telefonu olarak adlandırdığı OPPO F17 Pro video tanıtımları ile görücüye çıkıyor!

Şirket Oppo F17 Pro modelinin 7,48 mm kalınlığında 164 gramlık gövdesine işaret ederek, 2020’nin en şık tasarımına sahip telefonu olacağını söylüyor. Şıklığı bir yana, F17’nin amacı portre fotoğrafçılığı için en iyi telefon olmak gibi gözüküyor.

Dördü arkada ve ikisi önde olmak üzere toplam altı kameraya sahip olacak ve bunların tümü, farklı koşullarda görüntüleri işlemek için tamamen yeni yapay zeka algoritmalarıyla destekleniyor olacak. AI Süper Net Portre, yüz detaylarının netliğini arttıracak. AI Süper Gece Portresi adından da anlaşılacağı gibi gece modunu üst seviyeye taşıyacak ve ayrıca renk kullanımıyla nesneyi arka plandan ayıran AI Renkli Portre modu ile de desteklenecek.

Arkada dörtlü kamera diziliminde 48MP çözünürlüğünde ana sensöre sahip. 16MP selfie kamerası Çift Lens Bokeh oluşturmak için 2MP derinlik sensörüyle birleştirilmiş.

Ayrıca telefonun 6.43inç boyutunda Super AMOLED bir ekrana sahip olması ve 30W SuperVOOC hızlı şarj desteği ile gelmesi bekleniyor.

İşte F17 Pro’nun tanıtım videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=7NXPsdpz6d4

F17 Pro, Eylül ayı başlarında Hindistan’da piyasaya sürülecek ancak şirket hala kesin tanıtım tarihi konusunda sessiz kalıyor. Telefonun fiyatının ise 350 Dolar’ın altında olması tahmin ediliyor. Bu model 2020 yılında görebileceğimiz en ince cihazlardan biri olacak gibi duruyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu