Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerTCLTeknoloji

TCL katlanabilir telefonların katilini resmen tanıttı

TCL katlanabilir telefon pazarını yok edecek bir ürün ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte yeni telefon, işte yeni bir tasarım…

Akıllı telefon pazarında son dönemde inovasyon yapmak oldukça zor. Zira yaşanan pandemi bırakın inovatif işler ortaya koymayı telefon üretimini bile zor bir hale getirdi. Tüm telefonların birbirlerine benzediği bir dönemde katlanabilir telefonlar kullanıcılara farklı bir kullanım deneyim sunuyor. TCL katlanabilir telefon pazarına çok farklı bir ürün ile giriş yapmaya hazırlanıyor.

Daha önce LG tarafından Signature OLED TV‘lerde kullanılan roll adı verilen yuvarlak bir silindir boyunca katlanabilen ekranlar pazara sunulmuştu. İşte bu ekranların çok daha küçüğü bir telefonda denendi ve dün de TCL tarafından yayınlanan bir video ile bu telefon bizlere gösterildi. Şimdi dilerseniz bu ilginç telefonu yakından görelim.

Gördüğünüz üzere telefon 4,5 inç boyuttan 6,76 inç boyuta kadar uzayabiliyor. TCL tarafından yapılan açıklamaya göre bu ekranın 200.000 kez açılıp kapanmaya mukavemeti olduğu da belirtiliyor. Konuyla ilgili en ilginç açıklama ise bu ekranın üretimini gerçekleştiren DisplaySearch ve DSCC’nin Kurucusu ve Baş Analisti Ross Young tarafından yapıldı. Young, son dönemde üreticilerin bu ekranlara yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Kısa bir süre içinde (en geç önümüzdeki yıl) bu ekranlara sahip telefonların pazarda resmi olarak satışa sunulacaklarına inanıyoruz diyen Ross Young, ürünlerin fiyatları ile ilgiliyse bir açıklamada bulunmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu