Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Bir Hışımla Geliyor, Bekleyin! Samsung Galaxy M62…

Ağlamak istiyorum sayın seyirciler! Samsung Galaxy M62 modelinin sertifikasyonu tamam. Muhteşem özelliklerle çok yakında geliyor!

“Napak, telefonu satak mı kanka?” muhabbetlerine konu olacak Samsung Galaxy M62 yolda. Kafaları çok karıştıracağa benziyor. Phablet dediğimiz türde telefon ve tablet arası bir genç arkadaşımız. Wi-Fi sertifikasyonu halloldu. SM-M625F/DS model numarasıyla karşımıza çıkıyor.

Bu yakışıklı arkadaşın özelliklerinin bir kısmı belli oldu. Çift SIM varyantıyla geleceğini biliyoruz. Ayrıca Android 11 ve Exynos 9825 veya Qualcomm Snapdragon 730G yonga setine sahip olacak. Şu haliyle çok iyi olduğunu söyleyebiliriz. Eğer kamera özellikleri de iyi olursa yeme de yanında yat. Telefon Wi-Fi 2.4 ve 5GHz desteğiyle geliyor.

One UI 3.0’ın güç vermesi beklenen phablet 6/8 GB RAM ve 265 GB’a kadar dahili depolama seçeneğine sahip olacak. Ayrıca asıl sürpriz şarjla ilgili. Samsung zebellah gibi 7000 mAh batarya koymuş. 25W hızlı şarj desteğine sahip olacak olması biraz düşündürücü. O kadar büyük bataryaya en azından 65W hızlı şarj olabilirdi. 6.8 inç ekran bekleniyor. Arka tarafta Sony sensörlü 64 MP ana kamera, 12 MP telefoto lens, 8 MP ultra geniş açılı lens ve 5 MP derinlik sensörü olacak. Önde ise 32 MP özçekim kamerası yer alacak. Bu yeni arkadaş uygun fiyatlı olursa Redmi’yi fena terletecek gibi görünüyor.

Phabletin küresel fiyatı ve Türkiye fiyatı ortaya çıktığı zaman siz değerli okuyucularımıza bilgi vereceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu