Akıllı TelefonAsusGenel

Asus Zenfone 5Z güncellendi! Bomba bir özellik geldi

Geçtiğimiz günlerde kapsamlı bir kamera güncellemesi alan Asus Zenfone 5Z için bir güncelleme daha başladı. Güncelleme Zenfone 5Z’ye son dönemin popüler özelliklerinden biri olan ekran jest hareketlerini getiriyor. iPhone X ile yaygın şekilde kullanılmaya başlanan ve Android 9 Pie sürümünün temel özelliklerinden biri olan ekran jest navigasyon özelliği son olarak Zenfone 5Z için kullanıma sunuldu.

Asus Zenfone 5Z için güncelleme

Zenfone 5Z kullanıcıları cihaz ayarlarında bulunan ‘gezinti çubuğu’ üzerinden ekran jestlerini aktif edebilecek. Bununla birlikte sanal butonlar gizlenip, ekranda daha fazla kullanım alanı açılacak.

Zenfone 5Z’deki ekran hareketlerinin iPhone X ve Android Pie’dan farklı olarak OnePlus 6’ya sunulanla benzerlik gösterdiği aktarılıyor. Kullanıcıların artık herhangi bir noktadan ana ekrana gitmek için merkez alttan yukarı doğru hızlıca kaydırmaları yeterli. Bunun yanında son uygulamalar ekranına gitmek için sağdan veya soldan hızlıca kaydırabilirler. Dikkat çeken detay ise; kullanıcılar bu hareketleri kendilerine göre özelleştirebilecek.

80.30.96.71 yapı numaralı güncelleme ekran hareketlerinin yanında mobil bağlantıda iyileştirmeler ve güvenlik düzeltmeleri içeriyor. Kademeli olarak dağıtılan güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden kontrol edebilirsiniz.

Asus Zenfone 5Z
Asus Zenfone 5Z
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu