Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 10 Android 10 ne zaman alacak?


Merakla beklenen Galaxy Note 10 Android 10 güncellemesi ne zaman kullanıcılara sunulacak? Bugün bu konuda oldukça önemli bir gelişme yaşandı.

Android ekosisteminde güncellemeler her daim sorun oluyor. Bu güncelleme keşmekeşinde amiral gemisi telefonlar güncellemeleri almışken birçok orta segment telefonun bu güncellemeleri hala alamadığını görüyoruz. Bildiğiniz üzere Google, haziran ayında yaptığı Geliştiriciler Konferansı sırasında Android 10 ile ilgili ilk bilgileri verdi ve ekim ayında yapılacak Google Pixel 4 serisi ile Android 10 güncellemesini bizlere sunacak. Peki Samsung Galaxy Note 10 Android 10 güncellemesini ne zaman alacak?

Bu soruya XDA Geliştiricilerinin kurucularından biri olan Max Weinbach oldukça ilginç bir açıklamada bulunuyor. Yapılan açıklamaya göre Samsung’un ilk Anadoid 10 güncellemesi vereceği telefon Galaxy Note 10 olacak. Beta sürümü olarak hemen bu güncelleme kullanıcılara sunulacak ve kısa süre içinde de bu güncellemeye tüm kullanıcılar kavuşacak.

Max Weinbach sözlerine şöyşe devam etti. Son dönemde Samsung’un güncelleme konusunda en agresif üreticilerin başında geldiğini söyledi ve 3 sene önce pazara sunulan modellere bile (Galaxy S7 ve S7 edge serisi) güncelleme verilmeye devam ediliyor. Bu oldukça önemli bir durum açıklamasında bulundu.

Samsung telefonlarına güncelleme sunmaya devam ederken özellikle bu yıl pazara sunduğu ve büyük satış başarısı yakalayan Galaxy A serisi telefonlara Android 10 güncellemesini hızlı bir şekilde sunarsa büyük bir fark ortaya koyacaktır…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu