Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Xiaomi Mi Max serisi devam edebilir! Peki ama nasıl?

Birkaç gün önce, Xiaomi Başkanı Lei Jun birkaç gün önce Mi Note ve Xiaomi Mi Max serisi yeni telefonların bu yıl tanıtılmayacağını bildirdi.

Bu açıklama ile beraber serisinin sonlandırıldığı haberleri hemen yayıldı. Aslında Xiaomi’nin gerçekleştirmek istediği de serileri sonlandırmak, zira şirketin hem kendi markası hem de alt markasını taşıyan telefonları gruplandırmak artık karmaşık bir hal almaya başladı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi Mi Max serisi Redmi ile geri dönüyor

Büyük ekran, devasa bir pili ve uygun fiyatı bir arada sunan Xiaomi Mi Max serisinin sonlandırılması birçok Mi hayranını üzmüşe benziyor. Konu hakkında Xiaomi yetkililerine Weibo üzerinden çok sayıda mesaj atılması üzerine Xiaomi başkan yardımcısı ve Redmi başkanı olan Liu Weibing, Mi Max serisinin geri dönebileceği yönünde umut verdi.

Redmi başkanı Liu Weibing, hayranlarına geniş ekranlı bir cep telefonuna ihtiyaç duyup duymadıkları konusunda yorum yapmaya davet etti. Ayrıca telefonu en fazla hangi senaryolarda en kullandıkları ve böyle bir cihazın ağırlığının kendileri için ne kadar kritik olduğunu yazmalarını istedi.

Yöneticinin mesajına cevap verenlerin çoğu, Max serisini Redmi’nin ürün yelpazesinde görmenin bir sakıncası olmadığını dile getirdiler. Yine birçok kullanıcı bir sonraki büyük ekranlı telefonun Snapdragon 730 işlemcisine sahip olmasını, 5.500 mAh büyüklüğünde pil taşıması ve yaklaşık 200 gram ağırlığında olması konusunda hemfikir görünüyor.

Xiaomi yöneticileri sosyal medya platformlarında kullanıcılarla birebir muhatap olup, taleplerini yerine getirme konusunda epey etkili. Bu gelişme ile Redmi markası altında büyük ekranlı bir telefon göreceğimizi şimdiden söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu