Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 render görüntüleri ortaya çıktı!!! Allah’ım sana geliyorum!

Xiaomi’nin önümüzdeki yılda piyasaya süreceği Mi 11 amiral gemisi, render görüntüleri ile karşımızda; bildiğiniz tüm tasarımları unutun.

Akıllı telefon pazarının şüphesiz en iyilerinden biri olan Xiaomi, bu yıl pek çok amiral gemisi cihazı ile karşımıza çıktı. Geçtiğimiz aylarda 10.yaşını kutlayan Çinli üretici, hatırlarsınız Mi 10 Ultra modelini piyasaya sürmüştü. Bunun yanı sıra seride Mi 10 ve Mi 10 Pro olmak üzere iki model daha bulunuyor. Kullanıcılar artık Apple ve Samsung‘dan çok, Xiaomi model telefonlara yönelmeye başladılar. Gerek amiral gemisi, gerekse orta sınıf telefonlarıyla dikkatleri üzerine çeken bu şirket, şüphesiz bütçe dostu fiyatlandırmasıyla da kendini her geçen gün daha çok sevdiriyor. Mi 10 serisini bilmeyen yoktur. Tam bir performans canavarı olan bu telefonlar, her konuda kendini zirvede tutmayı başardı. Buna ek olarak Mi 10 Ultra modeliyle de, bambaşka bir telefonla tanışmış olduk. 120W hıza sahip olan bu telefon, içerisinde barındırdığı pek çok ileri teknoloji ile de bizleri etkilemeyi başardı. Şimdi ise gözler şirketin bir sonraki amiral gemisi Mi 11 modeline çevrildi.

Xiaomi‘nin bir sonraki amiral gemisi Mi 11 hakkında yeni sızıntılar gelmeye başladı. Çin’in weibo ağında ortaya çıkan haberlere göre Mi 11‘in yeni render görüntüleri sızdırıldı. Henüz daha somut olarak göremediğimiz bu telefonun, render görüntüleri bile şimdiden bekleyenlerini heyecanlandırmaya başladı.

Mi-11-render

Çinli Blogcuların hazırladığı render görüntüleri, yukarıdaki resimden de anlaşılacağı üzere Mi 11’in, Mi 10 serisine nazaran bambaşka bir tasarım ile geleceğini ortaya koyuyor. Ön yüzeyde kavisli bir ekran ile donatılması beklenen bu telefon, daha önceki modellere göre daha fazla içeriği gösteren bir ekrana sahip olacak. Ayrıca dikkatimizi çeken bir başka şey ise ekran üzerinde bir selfie kamerasının bulunmaması. Görünüşe bakılırsa Çinli şirket yeni amiral gemisinde ekran altı kamera teknolojisine yer verecek.

Mi-11-render

Diğer açılardan bakacak olursak Mi 11, arka tarafta kare tasarımını benimseyen bir kamera modülü ile gelecek. Hatırlarsınız Mi 10 serisi, dikey kuruluma sahip dörtlü bir yapılandırma ile gelmişti. Ancak Mi 11‘de kare şeklinde bir yapılandırma olacak ve 5 adet de lens bulunacak.

İşlemci açısından ise Mi 11, Qualcomm’un bir sonraki yonga seti olan Snapdragon 875‘den güç alacak. Ayrıca cihazın 16GB RAM ve 512GB‘da dahili depolama ile desteklenmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu