Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

En Çok Satan Katlanabilir Telefonlar Açıklandı


Samsung’un lider olduğu katlanabilir telefonlar pazarından en çok satan modeller açıklandı. Listenin zirvesinde Galaxy Z Filp 4 var.

Katlanabilir akıllı telefon kategorisi son birkaç çeyrekte artış gösteriyor. Samsung dünya çapında lider konumda. Ancak Çin’de hikaye çok daha farklı.

CINNO tarafından yapılan bir araştırma Huawei’nin Çin’de en üst sırada yer aldığını ortaya koydu. Şimdi Counterpoint Research’ün başka bir raporu da bu durumu onaylıyor.

Samsung Galaxy Z Flip 4 halihazırda dünya çapında en çok satan katlanabilir akıllı telefonu olmaya başardı. Serinin önceki modelleri de yine bu pozisyonu ellerinde tuttular.

Bununla birlikte Samsung’un katlanabilir cihazları Çin’de en üst noktaya yakın bile değil. Galaxy Z Flip 4 sekizinci sırada yer alırken onu dokuzuncu sıradak Galaxy W23 dokuzuncu sırada takip ediyor.

OPPO Find N2 Flip

Counterpoint , Çinli markaların gelecekte de iç pazara hakim olmaya devam edeceğini söylüyor. Ayrıca Çin’in dünyanın en büyük katlanabilir telefon pazarı olduğu belirtildi.

Peki Çin’de en çok satan katlanabilir akıllı telefon hangisi? Cevap: OPPO Find N2 Flip. Listenin devamında Mate X3, Pocket S, Mate Xs 2 ve P50 Pocket modellerini görüyoruz. Xiaomi Mix Fold 2 ve Vivo X Fold 2 sürpriz bir şekilde listede yer almıyor. Belki Xiaomi Mix Fold 3’ü bu listede görebiliriz.

Çin’de en çok satan katlanabilir telefonlar

  1. Oppo Find N2 Flip
  2. Huawei Mate X3
  3. Huawei Pocket S
  4. Huawei Mate Xs 2
  5. Huawei P50 Pocket
  6. Oppo Find N2
  7. Honor Magic VS
  8. Samsung Galaxy Z Flip 4
  9. Samsung W23 5G
  10. Vivo X Flip
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu