Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Black Shark 4 Serisi Baş Döndürecek, Dudak Uçuklatacak!


Oyun telefonu denince akla ilk gelen markalardan biri Black Shark. Çinli dev, Black Shark 4 serisi için çok çaba harcadı ve başardı!

Geleneksel Black Shark şenlikleri başlıyor! Çin’de Black Shark 4 serisi için geri sayım başladı ve serinin tüm özellikleri belli oldu. Digital Chat Station’sızıntılarına göre Black Shark 4, Snapdragon 870 yonga setine sahip olacak. Bu oldukça iyi bir haber ama dahası da var. Serinin Pro versiyonu ise Snapdragon 888 ile geliyor.

Yalnız model adlarında başlangıçta Black Shark 4’ün adına “Lite” eklendiği söylenmişti ancak temel adla geleceği belli oldu. Black Shark 4’ün 120W hızlı şarj desteği ile 4500 mAh bataryayı 15 dakikada tam şarj edebileceğine dair iddialar vardı. Bu özelliğin her iki modelde de aynı şekilde olacağı öğrenildi.

Ancak kötü bir haberimiz var. Geçen yılki Black Shark Pro 3, 1440p çözünürlüklü muazzam 7 inç ekranlı 90Hz AMOLED panele sahip en büyük ekrana sahip telefonlardan biriydi. Bu yıl Black Shark sadece ekran boyutunu değil aynı zamanda çözünürlüğü de düşürdü. Black Shark 4, 1080p çözünürlüğe sahip 6.67 inç ekrana sahip olacak. Standart modelin ekran boyutunu ve çözünürlüğünü bilmiyoruz, ancak çözünürlük de büyük olasılıkla 1080p olacaktır. Yeni serinin bu ay içinde Çin’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şimdilik fiyat ile ilgili elimizde mevcut değil. Fiyatı ve Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı hakkındaki ayrıntılar belli oldukça siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu