Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo Amiral Gemisi Telefon Pazarını Sallayacak, Altı Model Geliyor

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre Vivo, önümüzdeki beş ay içinde altı amiral gemisi cihaz duyurusu gerçekleştirecek.

Çin akıllı telefon pazarı neredeyse yıl boyunca hareketlilik yaşıyor. Çeşitli indirimler ve artık mobil pazarda daha fazla Çinli markanın iddialı bir konuma çıkmasıyla yılın her döneminde yeni telefon duyurusu yapılmakta. Öte yandan ülke kışın sonuna kadar sürecek olan iki haftalık Doğu Yeni Yılı kutlamalarına girecek. Neredeyse bir aylık sakinliğin ardından, aralarında amiral gemisi akıllı telefonların, orta sınıf akıllı telefonların ve hatta tabletlerin de bulunduğu birçok telefon ve tabletin duyurusu gerçekleşecek. Özellikle Vivo bu süreçte en üretken marka olacak ve bir dizi amiral gemisi telefon duyurusunda bulunacak.

Vivo Birçok Amiral Gemisi Telefon Hazırlıyor

Digital Chat Station adlı kaynağa göre 2024’ün ilk yarısının sonunda Snapdragon 8 Gen 2 ve 8 Gen 3 yongalarını (Vivo X Fold 3 ve 3 Pro) temel alan katlanabilir akıllı telefon duyurusu gerçekleşecek. Marka aynı etkinlikte 3K ekrana ve Dimenstiy 9300 yonga setine sahip Vivo Pad 3 adlı tableti de duyuracak.

Vivo ayrıca Dimensity 9300 ve SM8635 çiplerini taşıyan (Vivo X100s ve iQOO 12S) ve 1.5K çözünürlükte ekranlar taşıyan üst segment iki model daha hazırlıyor. Vivo’yu bu yıl en üst seviyede temsil edecek telefonun ise Vivo X100 Pro+ ya da Ultra olması bekleniyor. Henüz resmiyet kazanmasa da, beş aylık dönemde markanın altı amiral gemisi ürün duyuracağı gelen bilgiler arasında.

Türkiye’de Satılacak Vivo V30 Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu