Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy F22 Bütçe Dostu Olacak!

Bütçe dostu olmalarıyla bilinen F serisi geri dönüyor! Samsung Galaxy F22 hem ucuz olacak hem de her türlü ihtiyacı giderecek!

Samsung F serisinin ekmeğini çok uzun zamandır yiyor. Cihazlar bütçe dostu olmalarıyla biliniyor ancak kötü performans gösterdiklerini söylemek güç. Zira modeller su gibi satıyor olacak ki Samsung yenisini çıkarma kararı almış. Bir Twitter kullanıcısının iddialarına göre Samsung Hindistan için Samsung Galaxy F22 adıyla bir model yayınlamayı planlıyor. Bu iddiaların da ötesinde elimizde bu haberi doğrulayan bir gelişme daha var! İşte detaylar!

Samsung Galaxy F22 ve Galaxy A22 İle Nasıl Bu Kadar Benzer?

Samsung Galaxy F22 görsel

Ortalıkta Galaxy F22 modelinin Galaxy A22 modelinin neredeyse aynı olduğuna dair iddialar dolaşıyor. Biz de bu iddialara bir bakmak istedik. Galaxy A22 ve A22 5G modelleri henüz resmi olarak tanıtılmadılar. Lakin yine de bazı özellikleri sızdırıldı ve cihazın neye benzeyeceği az çok biliniyor. Cihaz özellikleri sızdırılmış olmasına rağmen henüz bir çıkış yapmadı. Üstelik elimizde ne zaman çıkış yapacağına dair bir tarih de yok. Bu da bizi Galaxy A22 ve Galaxy F22 aynı cihaz olacak iddiasına yönlendiriyor. Kim bilir belki cihazın 4G versiyonuna Galaxy F22 adını verirler belki de yalnızca Hindistan için yayınlanan versiyonu bu ismi alır. Modellerden bu kadar bahsettiğimiz yeter. Artık özelliklerinden bahsetme zamanı. Gelin birlikte inceleyelim!

Samsung Galaxy F22 eğer ki Galaxy A22 ile benzerse o zaman hem 4G hem de 5G versiyonunu görmeyi bekleyebiliriz. Aynı iddia doğrultusunda cihazın MediaTek Dimensity 700 yonga seti tarafından güç almasını ve 6GB RAM ile piyasaya çıkması da beklenebilir. Her şeyi zaman gösterecek. Bakalım kullanıcılar bu modeli beğenecekler mi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu