Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Watch 6 Yeni Bir İşlemciyle Geliyor

Samsung, bir sonraki akıllı saatlerinde daha güçlü bir işlemciye yer verecek. Galaxy Watch 6 serisinde Exynos W930 yonga seti olacak.

Yeni Galaxy Watch 6 serisinin temmuz ayında Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, ortaya çıkan sızıntılar Samsung akıllı saatlerde pil kullanım süresinin daha iyi hale getirildiği belirtildi. Samsung ayrıca kullanıcıların çok sevdiği döndürülebilir çerçeveleri Pro ya da Classic modele geri getirecek.

Watch 6 serisi şimdi Bluetooth SIG web sitesinde ortaya çıktı. Buradaki verilere göre akıllı saat serisi Exynos W930 ile yepyeni bir işlemci birimine sahip olacak.

S5E5515 model numarasına sahip bir Exynos yonga seti, Bluetooth ile donatılmış ürünler için düzenleyici bir kart olan Bluetooth SIG’de göründü. Exynos W930 olarak bilinen işlemci, Samsung’un Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 5’te kullanılan Exynos W920’nın devamı olacak. Daha önce “W980” olarak anılan Exynos W930’un yüzde 10 seviyesinde bir performans artışı sağlaması bekleniyor. 5nm üretim sürecinde geliştirilen Exynos W930 çipi, Samsung’un giyilebilir cihazlarında kayda değer iyileştirmeler de sağlayacaktır.

Samsung, yeni nesil akıllı saatlerini 26 Temmuz’da tanıtacak. Yeni saatler, Wear OS 4 tabanlı OneUI 5 Watch üzerinde çalışacak ve önceki Galaxy Watch modellerde olmayan popüler döner çerçeveyi geri getirecek. Watch 6 ailesi ayrıca kalp atış hızı izleme, uyku takibi ve GPS dahil olmak üzere Galaxy Watch 5 serisinde bulunan tüm aktivite ve sağlık izleme özelliklerine sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu