Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung’dan Galaxy S9 hakkında açıklama geldi


Samsung Galaxy S9 tanıtım tarihi hakkında bazı iddiaları ortadan kaldıracak bir açıklama geldi. Daha önce bazı raporlarda, Galaxy S9 modellerin iPhone X’un satış hızını düşürmek için ocak ayında düzenlenecek CES 2018 etkinliğinde tanıtılabileceği yönünde bilgi yer aldı.

Samsung Galaxy S9 tanıtım tarihi hakkında açıklama

Konuya ilişkin The Korea Herald sitesine konuşan bir Samsung yetkilisi Galaxy S9 ve Galaxy S9+’ın CES 2018 etkinliğinde tanıtılacağı yönündeki iddialara “İhtimal dışı, mümkün görünmüyor” şeklinde yanıt verdi.

Samsung söz konusu etkinlikte Galaxy S9 telefonları duyurmak yerini kapalı kapılar ardında telefonların test örneklerini iş ortaklarına gösterebilir. Benzer süreç daha önce birçok Galaxy S modelde karşımıza çıkmıştı.

Galaxy S9 cephesindeki gelişmeler bunla sınır değil. Yine aynı sitenin iddiasına göre Galaxy S9’da daha önceki iddiaların aksine parmak izi tarayıcısı yer almayabilir. Galaxy S8’e göre daha ince ekran çerçevelerinin kullanılacağı telefonlar muhtemelen şubat ayında Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak. Telefonların seri üretime geçmesi için önümüzdeki uzun diyebileceğiz bir zaman var ve bu süreçte Galaxy S9 hakkında daha birçok iddia gündeme gelecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu