Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

iQOO 9 Müthişsin! Şarjı Bitmez, Üstüne Beni de Şarj Eder!

Yeni yeni piyasada etkin olmaya başlayan Vivo’nun alt markası iQOO’nun bu kez iQOO 9 modeliyle nefes keseceğini söylemeliyiz.

Vivo birkaç hafta önce iQOO 7 model telefonunu piyasaya sürmüş, Snapdragon 888 yonga setine sahip olan dünyadaki ikinci telefon olmuştu. Bu sayede 200 milyon Yuan’dan fazla gelir elde etmiş oldu. Birkaç yıl içinde Vivo’nun büyük markalarla kıyasıya rekabet ettiğini göreceğiz.  Yeni amiral gemisi iQOO 7, dolu dolu özelliklerle gelmesine karşın iQOO 5’ten daha büyük ekrana sahip olduğu halde batarya kapasitesi 4000 mAh olduğu için hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak halefi iQOO 9 daha büyük batarya ile gelecek.

Çinli haberci Digital Chat Station’a göre Vivo’nun yeni batarya sistemi çift hücreli yapıya sahiptir. Her biri 2155 mAh olan iki hücre toplamda 4310 mAh ediyor. iQOO 9’un kapasitesinin bu şekilde olacağı öngörülüyor. Batarya tasarrufu ve daha uzun ömürlü olmasını sağlayan bu sistem, amiral gemisi telefonlar için vazgeçilmez olacak.

Uzun süre dayanmasının yanı sıra çabuk da şarj olan bu çift hücreli batarya, tıpkı iQOO 5 ve 7’de olduğu gibi 120W hızlı şarj desteği ile gelebilir. Belki daha yüksek de olabilir. Ancak her halükarda daha fazla ekran süresi alınacağını söylemek mümkün.

Vivo iQOO 9’un yılın ikinci çeyreğinde gelmesi bekleniyor. Henüz diğer özellikleri belli olmuş değil. İlerleyen zamanlarda ayrıntılı bilgilere ulaştıkça siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu