Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

En Az Üç Akıllı Telefon Markası Huawei HarmonyOS İşletim Sistemini Kullanacak!

Akıllı telefon pazarına yeni dahil olacak olan Huawei HarmonyOS dikkat çekiyor. En az üç farklı marka tarafından kullanılacak.

Geçtiğimiz haftalar da duyurulan Huawei HarmonyOS işletim sistemi daha piyasaya çıkmadan dikkat çekti. Ülkemiz de ve dünya da merak konusu haline gelen işletim sistemi muhtemelen Haziran ayın da yayınlanacak. Piyasaya çıkmadan pek çok işletim sistemi ile karşılaştırılan HarmonyOS hem bellek hem de pil kullanımında rakiplerine taş çıkarttı. Android işletim sistemine adeta rakip olarak duyurulan yeni işletim sistemi şu sıralar beta testlerine devam ediyor. Güncelleme tam olarak ne zaman karşımıza çıkacak belirsizliğini korumaya devam ediyor. Haftalardır yeni işletim sisteminin Haziran ayın da çıkabileceği iddia ediliyor. Akıllı telefon kullanıcıları beklemeye devam ediyor.

Yeni işletim sisteminin Huawei’nin yeni telefonlarında karşımıza çıkacağını biliyoruz. Hatta eski telefonları için çeşitli güncellemeler ile getireceğini de biliyoruz. Bugün gelen haberlere göre yeni işletim sistemini Huawei’nin dışın da üç farklı akıllı telefon üreticisi daha kullanacak. İşte detaylar.

Huawei HarmonyOS
Huawei HarmonyOS

Huawei HarmonyOS Üç Farklı Telefon Üreticisi Tarafından Kullanılacak

Hem Android hem de iOS işletim sistemleri için zorlu bir rekabet oluşturacak olan yeni işletim sistemi şu sıralar çok konuşuluyor. Tamamen açık kaynaklı bir sistem olduğu belirtilen yeni işletim sistemi üç farklı akıllı telefon üreticisi tarafından benimsenecek. Bir etkinlik sırasın da Huawei Tüketiyici İş Yapay Zekası ve Akıllı Tam Senaryo İşletme Departmanı başkan yardımcısı Yang Haisong, yeni işletim sisteminin üç farklı üretici tarafından kullanılacağını belirtti. Daha piyasaya çıkmadan rakiplere korku salan işletim sistemi merakla beklenmeye devam ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu