Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo S7 geliyor; hafif amiral gemisi özleyenler buraya!

Son zamanlarda gerek iQOO ile, gerekse kendi modelleri ile sık sık gündeme gelen Vivo, yeni S7 serisi ile hafif cihaz özleyenleri kendine çekmek istiyor!

Son zamanlarda fazlasıyla gelişen ve değişen akıllı telefonlar, üzerindeki donanımların etkisiyle kalınlaştı; kalınlaşmaktan da öte ağırlaştı. Özellikle son yıllarda piyasaya sürülen cihazlar, insanların telefon algısını bi’ hayli değiştirdi. Bu durum da 200 gramdan ağır telefonlara “normal” algısı kazandırdı. Bu durum farkında olan Vivo ise, yeni S7 serisi ile hem hafif, hemde güçlü cihazları pazara sunmayı planlıyor.

Weibo‘da yapılan bir paylaşım ile gündeme gelen Vivo S7 serisi, şirketin hazırladığı tanıtım malzemeleri ile gün yüzüne çıktı. Özellikle hafiflik ve öz çekim yeteneklerini vurgulandığı maketler ile gündeme gelen yeni cihaz (veya seri), “hafif, selfie amiral gemisi” sloganıyla birlikte piyasaya sürülebilir. Bu da cihazın ön tarafta ikili kamera kurulumuna sahip olacağını gösteriyor. Bunlara ek olarak S6 serisinde kullanılan Exynos 980 yongasının bu cihazda kullanılıp kullanılmayacağı bilinmiyor.

Yonga tarafında Samsung ile büyük anlaşmalar yapan ve bazı cihazlarında Exynos serisi yongalar kullanan şirketi, önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor. Aynı zamanda kaynaklar, şirketin bu cihazda Exynos yerine MediaTek ve Snapdragon üretimi yongalar tercih edebileceğini belirtiyor. Ortaya çıkan maket görüntülerinde Çinli aktör Liu Haoran‘ın telefonu elinde tutması ise dikkat çekiyor.

Bunların dışında cihazın herhangi bir bilgi ile karşımıza çıkmadığını; sadece hafif, güçlü ve ön kamerada başarılı bir cihaz olacağını bildiğimizi belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu