Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 kamera özellikleri belli oluyor! Sakin ol champ daha Note 20 var

Samsung’un yeni nesil Galaxy S serisinde neler yapılacağı merak edilirken bugün Galaxy S21 kamera özellikleri ile ilgili ilk bilgiler paylaşıldı…

Güney Koreli teknoloji devi ve dünyanın en büyük üreticisi Samsung yenin esil amiral gemisi Galaxy S20 serisi ile istediği başarıyı yakaladı mı bunu bilemiyoruz ama telefonların çok talihsiz bir dönemden geçtiğinin hepimiz farkındayız. Bazı söylentilere göre Galaxy S20 satışları çok düşük gitse de geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S20 ön kamera tedarikçilerinden birisinin yaptığı açıklama bunların hepsini yalanladı. Zira Samsung daha fazla üretim yapılmasını istemişti. Önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Galaxy S21 serisi ile ilgili haberler ilginç bir şekilde gelmeye devam ediyor. Görünen o ki; Galaxy S21 kamera tarafında özellikle ön kamera tarafında oldukça farklı olacak.

Galaxy Note 20

Bugün yayınlanan raporlara göre Samsung 1/2 inç sensör büyüklüğünde 48 megapiksel selfie kamerası üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte Samsung ön kameraya OIS özelliğini de ekleyecek. Düşük ışık performansı tarafında Samsung’un özellikle ön kamerada büyük bir inovasyona imza atması bekleniyor.

Bir süre önce telefonun ön kamerasının ekran altına yerleştirileceğinden bahsetmiştik ve bugün de bu özellikler ortaya çıktı. Tanıtılma sırası Galaxy Note 20 serisindeyken bir anda Galaxy S21 ile ilgili detayların paylaşılmasını anlamak gerçekten mümkün değil. Sanki bu sızıntılar Samsugn’un değil de; rakiplerinin işine yarıyor gibi görünüyor. Sizce de öyle değil mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu