Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Watch 3 resmen ortaya çıktı! Titanyum mu? Severiz…


Birçok kişi tarafından beklenen Samsung Galaxy Watch 3 bugün gerçek görüntüsü ile resmen sızdı. Peki saat bize ne sunacak?

Samsung giyilebilir teknoloji pazarında Android ekosisteminin en büyük üreticilerinden birisi. Son dönemde Xiaomi ile ciddi bir rekabet içine giren Güney Koreli üretici bu noktada Xiaomi markasına da geçildi. Özellikle Koronavirüs salgını sonrasında bu tarz ürünlere ciddi anlamda rağbet oldu. Az önce sızan görsel Samsung Galaxy Watch 3 tasarımını net bir şekilde ortaya koydu.

Açıkçası karşıdan bakıldığında Galaxy Watch serisi ile pekte ayırt edilemeyen bir tasarıma sahip olan ürünün malzeme kalitesi tarafında titanyum kullandığı da belirtiliyor. Ağustos ayında yapılacak olan Galaxy Note 20 lansmanında tanıtılacak Galaxy Watch 3‘ün tasarımı işte böyle olacak.

Gelen bilgilere göre Galaxy Watch 3, 1.2 inç ve 1.4 inç ekranlarla 41 mm ve 45 mm olmak üzere iki boyutta satışa sunulacak. Saatin gövdesi titanyum ile kaplı olacak ve üt tarafta da çelikten yapılmış döner bir halka bulunacak. Bu da menüler arasında daha rahat gezebilmemizi sağlayacak bir navigasyon hareketi sunacak.

LTE ve GPS desteğine sahip iki farklı model ile gelecek ürünün ülkemizde sadece GPS özellikli olanı satılacaktır. Bir akıllı saatte olması gereken IP68 su ve toz geçirmezlik sertifikası ile MIL-STD-810G askeri standartlarının da desteklendiğini belirtelim. Bakalım fiyat tarafında saat bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu