Güncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Buds Pro Tanıtılmadan Satışa Çıktı! E Bir De Açık Arttırma Yapın

Samsung’un S21 serisiyle birlikte duyuracağı Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklıkları, tanıtılmadan satışa çıktı. İşte detaylar;

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2021’in ilk ürünlerini duyurmaya hazırlanıyor. İddialara göre dev üretici 14 Ocak tarihinde yeni Galaxy S21 serisini tanıtacak. Bununla birlikte ek olarak, aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklılarla da tanışma fırsatı bulacağız. Şimdi yaklaşmakta olan bu kulaklıkla ilgili yeni haberler var.

Galaxy Buds Pro satışa çıkarıldı

Samsung’un yeni nesil kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Pro, henüz tanıtılmadan satışa çıkarıldı.  Pennsylvania’da yaşayan bir kullanıcı tarafından 180 dolarlık fiyat ile satışa çıkarılan bu kulaklık; hem canlı, hem de resmi kutusu ile birlikte de ilana ekleniyor. Zira satışa sunulan bu kulaklık, önceki render görüntüleriyle de neredeyse birebir aynı diyebiliriz.

Satışa sunulan Galaxy Buds Pro’nun kutusunda yer alan bilgiler, daha önce açığa çıkan birkaç özelliği de doğruluyor. Örneğin; aktif gürültü engelleme (ANC), IPX7 su geçirmezlik ve 18 saatlik bir oynatma işlevinden bahsediyor. Aynı zamanda ortaya çıkan gerçek görüntülerden Galaxy Buds Pro’nun, önceki nesil Galaxy Buds Plus ile aynı kulakiçi tasarımı benimsediğini de rahatlıkla söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy Buds Pro’nun yeni sızıntıları şimdilik bu kadar. Ancak 14 Ocak tarihinde tanıtılacak olan bu kulaklıkla ilgili, yeni bir sızıntı ortaya çıktığında tekrar sizlerle paylaşacağız. Daha fazla detay için bizi takip etmeye devam edin…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu