GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Koronavirüs için cep telefonu temizleme aleti yaptı!

Tüm dünyayı tehdit eden Koronavirüs salgını her gün katlanarak artmaya devam ederken Xiaomi Koronavirüs için oldukça önemli bir ürün tanıttı.

Akıllı telefon pazarında Çin’de durgun bir dönem yaşandı ve üretim yeniden başlama noktasına geldi. Bazı fabrikalar üretime başlarken bazıları da 1 Nisan tarihinde çalışmaya başlayacaklarını belirtti. Üreticiler için Koronavirüs büyük bir ekonomik kaybı getirirken bugün Xiaomi Koronavirüs için oldukça önemli bir aleti bizlerle tanıştırdı.

Cep telefonlarımızı ıslak mendiller vb ürünler ile sterilize etmeye çalışıyoruz ve Xiaomi de bunu görerek oldukça farklı bir ürünü bizlere sundu. Bu üründe her hangi bir kimyasal ürün kullanılmıyor ve kısa süre içinde de telefonunuzun üzerindeki bakterileri %99,9 oranında öldürüyor.

Kaynakta bu ürünün nasıl çalıştığı yazmıyor ama bu sterilizasyonun kızılötesi ışınlar, ısı ve titreşim ile yapıldığını varsayıyoruz. Xiaomi bu noktada tüm telefonlarda bunun kullanılabileceğini de belirtiyor. Yani sadece Xiaomi telefonlarda kullanılan bir ürün değil. Bununla birlikte ön sipariş fiyatının 61 olar olduğunu ve ön sipariş sonrasında fiyatın 95 dolara çıkacağı da gelen bilgiler arasında.

Türkiye pazarına bu ürün gelir mi derseniz sanmıyoruz zira Xiaomi’nin Çin’de satışa sunduğu bu ve buna benzer ürünler ne yazık ki ülkemize bir türlü getirilemiyor. Şu günlerde böyle ürünlere ciddi anlamda ihtiyaç var. Umarız Xiaomi Türkiye pazarına bu ve buna benzer ürünleri getirebilir…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu