Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K50 Sıra Dışı Kamera ile Geliyor!


Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, yakında karşımıza Redmi K50 ile çıkacak. Bugün ise telefonun ilginç kamerası göründü. İşte detaylar.

Xiaomi, Redmi K40 serisi ile bu yıla resmen damga vurduk desek yalan olmaz. Çin’de kapış kapış satan bu seriden sonra gözler Redmi K50 ailesine çevrilmişti. Amiral gemisi konumunda olacak olan bu seri hakkında bugün ilk sızıntılar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Görünüşe göre bu telefon kamerası ile rakiplerine ter döktürecek.

Çinli bir kaynak, gelecek vaat eden Redmi K50 akıllı telefonun ilk görüntülerini yayınladı. Görüntülerin ne kadar doğru olduğunu söylemek zor olsa da, Web’de henüz başka bir sızıntı olmadığını belirtelim. Bu nedenle kaynak tarafından gösterilen görüntüleri dikkate almanızı öneriyoruz. Çünkü bu nihai tasarım olmayabilir.

Redmi K50 gerçekten böyle olacaksa, köşeye yerleştirilmiş bir kameraya sahip ön kamera kimseyi şaşırtmayacak. Ancak bir daire içine yerleştirilmiş geleneksel bir üçgenin köşeleri boyunca aralıklı sensörlere sahip ana kamera olağandışı görünüyor.

Render’da kamera bloğu ayrıntılı olarak işlenmemiş. Bu da kaynağın kameranın özellikleri hakkında veriye sahip olmadığı anlamına geliyor. K50 Pro’nun, markanın periskop kameralı ve optik zoomlu ilk modeli olduğu söyleniyor. Ancak serinin temel modeli yalnızca telefoto lens ile gelecek. Ana sensörünün çözünürlüğü ise 64 megapiksel olacak.

Redmi K50

Gücünü ana model Snapdragon 888’den alacakken Pro modellerin Snapdragon 898’den beslenmesi bekleniyor. RAM tarafında sanal RAM destekli 8 GB ve 12 GB RAM opsiyonları ile gelecek olan yeni seri kamera konusunda üst segmentteki rakiplerine korku salacak. Xiaomi 12’nin gölgesinde kalmayacağını düşündüğümüz K50 serisinin 2022’nin ilk ışıklarında gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu