Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy A54 Renk ve Depolama Seçenekleri İle Karşınızda


Samsung Galaxy A54 iyice yaklaştı diyebiliriz. Telefonun resmi görüntülerinin ardından bu defa renk ve depolama seçenekleri netlik kazandı.

Samsung Galaxy A54, bir süredir manşetlerden düşmüyor. Güney Koreli üreticinin A7x serisinin üretimi durdurduğu konuşulurken, Galaxy A54 bu durumda şirketin orta segmentteki en iddialı telefonu olacağa benziyor.

A54’ün tasarım detayları ve bazı teknik özellikleri bir süre önce zaten sızdırıldı. Son olarak telefonun bellek seçenekleri ve renklerine göz atalım. Son bir rapora göre Galaxy A54 beyaz, grafit, kireç ve mor şeklinde dört renkle çıkış yapacak. Renkler alt bölümdeki gibi görünecek. Öte yandan telefonun iki depolama birimine sahip olacağı bildirildi. Bunlar 8GB RAM + 128GB ve 8GB RAM + 256GB şeklinde.

Samsung Galaxy A54 Başlıca Özellikleri

Galaxy A54, muhtemelen Samsung’un orta sınıf ve amiral gemisi akıllı telefonları arasında bir bağlantı köprüsü olarak piyasaya çıkacak. Telefon, tek tek çıkıntı yapan üç kamera halkasıyla Galaxy S23 serisine benzer bir tasarıma sahip olacak. Akıllı telefon, Full HD+ çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızına ve ekran altı parmak izi sensörüne sahip 6,4 inç AMOLED ekran ile geliyor.

Arka bölümde üç kamera ile karşı karşıyayız. Ana kamerada 50 megapiksellik bir sensör yer alırken, buna 12 megapiksel ultra geniş açılı ve 5 megapiksel makro kamera eşlik edecek. Ön bölümde ekran üzerine yerleştirilen kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde. Android 13 sürümüyle çıkış yapacak telefon 25 watt şarj destekli 5.100 mAh pil taşıyacak. Kutu içerisinde şarj cihazı çıkmayacak. IP67 sertifikası bir kez daha telefonun öne çıkan özelliklerinden biri olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu