Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Meizu 18 Pro Çok Gelişmiş Bir Kamerayla Gelecek!

Meizu firmasının amiral gemisi modeli olacağı Meizu 18 Pro kamerada devrime imza atacak gibi gözüküyor bakalım neler olacak işte detaylar…

Meizu , yeni amiral gemileri Meizu 18 ve 18 Pro’yu iki gün içinde resmen tanıtacak. Ancak tanıtımı yapılması beklenen amiral gemisi model Meizu 18 Pro’nun kutusunun bir fotoğrafı Web’de çoktan ortaya çıktı. Bu görsele bakılırsa, bu modeller kamera tarafında çok rekabetçi olacak. İlk olarak, çekimden doğrudan sorumlu dört sensör olacak. Ve otomatik odaklama sistemi, iPhone 12 Pro Max‘te olduğu gibi lidar sensör kullanılacak. Bu sisteme Dark Vision denilecek.

Ana kamera sensörünün boyutu 1 inç‘e yakın. Optik formatı 1/1.3 inçtir. Ve çözünürlüğü 50 MP olacak. Kamera ayrıca ultra geniş açılı lense ve 129° görüş açısına sahip bir modüle ve makro fotoğrafçılık için ayrı bir modüle sahip olacak. Ve tabii ki bir optik stabilizasyon teknolojisini de olacak.

Meizu 18 Pro

Ayrıca bu akıllı telefonda UFS 3.1 ve LPDDR5 dahili depolama teknolojisi desteklenecek. Zaten Snapdragon 888‘in mevcudiyeti konusunda hiç bir şüphe yoktu. Temel Meizu 18’in kamerası hakkında tam bir bilgi yok, ancak açıkça daha az sensöre sahip olacak ve kesinlikle bir lidar sensörü bulunmayacak. Ayrıca Meizu 18 Pro pil kapasitesi olarak 4500 mAh gibi bir değer sunacak. Eğer Snapdragon 888 yonga seti ve böyle bir kamera özellikleriyle gelirse tadından yenmez. Hatta birçok amiral gemisini tahtından bile edebilir. Bakalım tanıtımına günler kalan cihaz tanıtıldıktan sonra ne gibi bir ilgi görecek hep birlikte göreceğiz.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu