Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Hayaldi gerçek oldu! İşte karşınızda Samsung Galaxy A8s!

Samsung akıllı telefon pazarını kökünden değiştirecek bir tasarım ile karşımıza çıkmak için büyük bir atılım ortaya koydu ve yeni nesil Infinty ekranları tanıttı. Infinty O, Infinty V ve Infinty U adı verilen ekranların en dikkat çekicisi ise takdir edersiniz ki Infinty O oldu. Samsung da bu noktada tüm ilgiyi üzerine çekebilecek Infinty O adı verilen ekran içi kamera deliğine sahip olan Samsung Galaxy A8s ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 10 Aralık tarihinde tanıtılacak olan telefonun resmi görseli de bugün sızdırıldı.

Samsung Galaxy A8s
Samsung Galaxy A8s

Samsung Galaxy A8s ne zaman tanıtılacak?

12 Aralık tarihinde tanıtılacak olan telefonun sol tarafta bulunan selfie kamerası ve ekran tasarımı ile dünyada bir ilk olacağını belirtelim. Bu ekran edge ekran değil ve bunun da telefonun ekranının AMOLED olmayabileceğini ortaya koyuyor. Samsung bu teknolojiyi LCD ekrana getirmeyi başardıysa bu da çok ama çok büyük bir gelişim diye düşünüyoruz.

En önemli detaylardan birisi de “Real Galaxy” yazılı metinin hemen altında Çince “Geleceğe Bakış” yazılmış olması. Bunun da bu tasarımın gelecekteki telefonlarda da kullanılacağı anlamı taşıması diye düşünüyoruz. Bir söylentiye göre Samsung bu ekran tasarımını Galaxy S10 serisinde de kullanmak istiyor.

2019 yılında mobil sektörde ve endüstriyel pazarda büyük bir değişim yaşanacak bu konuda eminiz…

İki ekranlı Vivo Nex 2 için geri sayıma geçildi! İşte yeni görüntüler

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu