Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

One UI 3 ile Kaybolan Pil İstatistikleri Nasıl Geri Gelir?

Samsung’un One UI 3 güncellemesini alan Galaxy modellerinde pil istatistikleri görünmemeye başladı. Peki, bu sorun nasıl çözülüyor?

Samsung, Android 11 tabanlı OneUI 3.0 güncellemesini Galaxy S20, S20 FE Note20 ve S10 da dahil olmak üzere üst düzey Galaxy telefonlarına sunmaya başladı. Güncelleme herhangi bir sorunla karşılaşmamış gibi görünse de, Galaxy telefonlarına One UI 3 yükleyenler pil istatistiklerini görmediklerinden şikayet etmeye başladı.

Bu sorun için şimdilik Samsung cephesinden resmi bir açıklama gelmedi. Hatta Güney Koreli firma bu sorunu henüz resmi olarak kabul bile etmedi. Muhtemelen güncelleme ile bu sorun çözülecektir. Ancak güncelleme gelene kadar oho ölme eşeğim ölme. Bu yüzden sizlerle paylaşacağımız pratik çözüm ile pil istatistiklerini yine görüntüleyebileceksiniz.

Pil istatistikleri sorunu nasıl düzelir?

1. Adım: Telefondaki Ayarlar uygulamasını açın ve ardından Uygulamalar’a gidin.
2. Adım: Uygulamalarınız metninin yanındaki küçük simgeye dokunun. Ardından Sistem uygulamalarını göster seçeneğini etkinleştirin ve Tamam’a basın.
3. Adım: Samsung Device Health Manager Service uygulamasını bulun ve açın.
4. Adım: Samsung Device Health Manager Service’den depolama alt menüsüne gidin ve alttaki verileri temizle seçeneğine tıklayın.

One UI 3

Yukarıdaki işlemleri uyguladıktan sonra pil istatistiklerini görüntüleyebileceksiniz. 2021 yılının ilk ışıklarında başlayan bu sorunun tek çözümü şimdilik bu görünüyor. Samsung muhtemelen bu sorunu güncelleme ile çözecektir. Bu sorun çözülene kadar bu işlemleri uygulayıp pil istatistik sorununu çözebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu